“We hadden het gevoel dat we hier de juiste keuze konden maken.”

- Klantervaring

Op zoek naar keukeninspiratie? We namen een kijkje in de keuken van de familie Schippers en Otte uit Hendrik-Ido-Ambacht en vroegen naar hun ervaring met ASWA Keukens.

Hoe zijn jullie bij ASWA Keukens terecht gekomen?

Voordat we ASWA Keukens bezochten, hebben we eerst een aantal andere keukenzaken bezocht. Helaas vonden we daar niet wat we voor ogen hadden en moesten we soms overhaaste beslissingen nemen. Toen we voor het eerst bij ASWA Keukens binnenstapten, heerste er een aangename sfeer. We hadden meteen het gevoel dat we hier niet gehaast hoefden te beslissen, wat erg prettig was omdat we nog twijfels hadden over wat we precies wilden. Daarnaast waren we onder de indruk van de prachtige keukens in de showroom in Dordrecht. We hadden het gevoel dat we hier de juiste keuze konden maken.

Hoe verliep het proces van idee tot keuken?

In eerste instantie hadden we in gedachten om een lichte keuken te nemen, maar het kiezen van het juiste werkblad bleek lastig. Maarten (verkoopadviseur in Dordrecht) toonde ons verschillende opties en we kregen enkele stalen mee naar huis om er over na te denken. We besloten op bezoek te gaan bij een kennis die net een nieuwe keuken had. Zij bracht ons op een compleet nieuw spoor en inspireerde ons met de combinatie die we nu gekozen hebben. Met dit frisse idee gingen we terug naar Maarten in Dordrecht om ons nieuwe keukenplan te bespreken. We voelden ons een beetje bezwaard omdat we al aardig wat wijzigingen hadden doorgevoerd, maar gelukkig had hij er geen problemen mee.

Hij dacht goed met ons mee en toonde vooral geduld, wat erg prettig was. Beslissingen nemen viel ons niet altijd gemakkelijk. Gelukkig werd er ons niets opgedrongen, wat we ook zeer op prijs stelden. We kregen alle ruimte om alles rustig te bekijken en erover na te denken.

Hadden jullie speciale wensen qua apparatuur?

We wilde heel graag een stoomoven omdat we denken dat dat de toekomst is. We hebben er veel positieve verhalen over gehoord. Daarnaast wilde we graag een warmhoudlade. Voorheen verwamde we borden in warm water of in de oven. Op die manier konden we niet even snel onze handen wassen of de oven gebruiken, niet helemaal ideaal dus.De warmhoudlade gebruiken we nu elke dag!

Wat is jullie favoriete plekje in de keuken en wat is nu echt onmisbaar?

Wat we écht fijn vinden aan de keuken is het hoeveelheid werkruimte. Het grote blad biedt voldoende ruimte om allerlei dingen op neer te zetten zonder dat het in de weg staat. Bovendien is de Quooker inmiddels onmisbaar geworden, en het bijpassende zeeppompje draagt bij aan een mooie en samenhangende uitstraling.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: