ATAG Hood-in-Hob inductiekookplaat met afzuiging

- Nieuws

De ATAG Hood-in-Hob, oftewel de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, geeft een nieuwe dimensie aan keukenarchitectuur. Een open keuken zoals deze is bedoeld, ervaar onbeperkt vrij zicht tijdens het koken.

Door de in de kookplaat geïntegreerde afzuiging is er geen vrijhangende afzuigkap nodig. Hierdoor krijg je vrij zicht in de keuken wat een ruimtelijke sfeer creëert. Zo krijgt de keuken alle ruimte om dé sociale ontmoetingsplek in huis te zijn. Daarnaast brengt de ATAG Hood-in-Hob nog meer voordelen met zich mee:

Strak design

Met de ATAG Hood-in-Hob zijn prachtige keukenontwerpen mogelijk, zowel in wand- als eilandopstelling. Door het ontbreken van een hangende afzuigkap, is eenvoudig een harmonieuze oplossing gecreëerd waarin alle functies zijn verwerkt. Hiermee is een tijdloos design ontstaan dat een lust is voor het oog. Perfect design voor een kookeiland, ofwel keukeneiland!

Praktisch gebruik

In praktisch gebruik onderscheidt de kookplaat zich ook. De bediening voor de afzuiging en de vier kookzones hebben ieder een eigen touch slider waarmee het vermogen kan worden ingesteld. Door het vlakke keramische glas en de makkelijk uitneembare filter kan de kookplaat eenvoudig worden gereinigd. De glasplaat kan zowel vlak als opliggend in het werkblad worden geïntegreerd. Het keramische glas is verkrijgbaar in twee kleuren: standaard zwart of het unieke ATAG matzwarte geborstelde glas.

Dubbel effectief filter

De ATAG inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging heeft een twin filter systeem dat op efficiënte wijze de lucht dubbel zuivert door één filter. Wanneer het filter moet worden schoongemaakt, neemt u het eenvoudig eruit en plaatst u het in de vaatwasser. 

Flexibele Bridge Zones

Met onze flexibele Bridge Zones combineert u eenvoudig twee kookzones tot één groot kookoppervlak. Hierdoor kunt u grotere pannen gebruiken, maar natuurlijk ook de Teppan Yaki en grillplaat zijn hiervoor bestemd!

Wilt u graag meer weten over de ATAG Hood-in-Hob ? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook:

(bron: ATAG)