De Marker
in Breda

Uit het niets ontstaat een plek die alles heeft: The Marker in ’t hart van Breda. De sfeer van de historische binnenstad, de exclusiviteit van wonen aan water, het comfort van nieuwbouw. Tussen de promenade en het water worden luxe appartementen, ruime atelierwoningen en comfortabele herenhuizen gerealiseerd.

De Markendaalseweg wordt helemaal vernieuwd tot fraaie promenade. De Nieuwe Mark loopt straks door tot aan het terrein van de voormalige Seelig Kazerne. Tussen de promenade en het water ligt The Marker: een heerlijke woonomgeving met fijne appartementen, ruime atelierwoningen en comfortabele herenhuizen.

The Marker biedt een grote variatie aan nieuwbouwwoningen. Koop en huur, van compact tot ruim. De architectuur is hoogwaardig, de afwerking compleet en luxe. Uiteraard zijn alle woningen gasloos en uiterst duurzaam. Wonen in het sfeervolle hart van Breda: dat vraagt om grote ramen. The Marker biedt fraaie uitzichten op de Nieuwe Mark, het historische centrum en het oude kazerneterrein met het monumentale arsenaalgebouw.

The Marker ligt midden in het centrum van Breda. Alle stadse voorzieningen zijn op loopafstand: gezellige terrassen, restaurants, cafés en mooie winkels waar Breda om bekend staat. The Marker is uitstekend bereikbaar via doorgaande wegen en snelweg. Parkeren kan in de eigen ondergrondse parkeergarage.

Het woningaanbod bestaat uit verschillende appartementen per gebouw bestaande uit atelierwoningen en herenhuizen, appartementen en huurappartementen.

DE KEUKENS

In dit mooie project is bewust gezocht naar advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn/haar eigen keukenwensen in te vullen. Samen met V.O.F. Residential is er daarom gekozen voor een persoonlijke aanpak. De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een maatwerk keuken aan, ofwel een keuken op maat voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de indeling van de woning. In de aankoopsom van de woning is een keukencheque van ASWA Keukens opgenomen.

ONTWIKKELAAR

V.O.F. Residential

AANNEMER

Bouwbedrijf Pennings BV

INFO & VERKOOP

Van de Water Makelaars Breda

KEUKENZAAK dordrecht:

Keukenshowroom ASWA Keukens Dordrecht