Hof van Panningen
aan het Ringovenpark

Genieten van ruimte en groen, vlakbij het dorpscentrum. Dat kan in het  Hof van Panningen. In dit nieuwbouwproject komen 27 ruime, duurzame appartementen aan het Ringovenpark.  Laat de toekomst maar beginnen!

Project Hof van Panningen

Vroeger werden hier bakstenen gebakken, maar nu is het Ringovenpark een aantrekkelijke woonomgeving, waar toekomst en verleden elkaar ontmoeten. Een levendig, groen gebied, om te wonen, werken en te ontspannen. Even naar de supermarkt, een hapje eten buiten de deur, naar de bioscoop of een frisse neus halen in het bos? In Panningen kan het allemaal gewoon naast de deur. Dat is dus genieten van het gemak van alle voorzieningen naast de deur, en tegelijk de rust van wonen in het groen.

In nieuwbouwproject Hof van Panningen komen in totaal 27 ruime, duurzame appartementen. Met uitzicht op de toekomst: Sla de deuren open naar je riante balkon of je dakterras en kijk uit over het park… Er zijn slechtere manieren om je dag te beginnen! Geniet van eigentijds comfort in je heerlijk ruime en lichte appartement. Altijd aangenaam op temperatuur, zeer energiezuinig en uiteraard gasloos. En je al dan niet elektrische auto, die parkeer je gewoon onder het complex in de parkeergarage.

De keuken:
In dit project is samen met Jongen Projectontwikkeling niet gekozen voor de inzet van een basiskeuken, maar er is bewust gezocht naar advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn / haar eigen keukenwensen in te vullen. Voor elk kavel is daarom een inspiratiekeuken uitgewerkt, waarin specifiek rekening wordt gehouden met het leidingwerk.

Ontwikkelaar:
Jongen Projectontwikkeling B.V.

Aannemer:
Bouwbedrijven Jongen

Keukenshowroom: 
ASWA Keukens Helmond