fbpx
Keukenopstellingen U-vorm keuken, ASWA Keukens

Keuken inspiratie

Welke keukenstijl past bij jou?

Van modern tot klassiek en industrieel, iedereen heeft een andere voorkeur voor het interieur waarin hij of zij zich thuis voelt. Het combineren van verschillende stijlen is goed mogelijk en sommige stijlelementen worden dan ook vaak herhaald. Op deze pagina ontdek je verschillende keukenstijlen en kun je keuken inspiratie opdoen. Welke keukenstijl past het beste bij jou?

Plan nu jouw adviesgesprek

SieMatic Pure houten keuken met hoogglans kasten, ASWA Keukens

Welke keukenstijlen zijn er?

Scandinavische keuken | ASWA Keukens

Scandinavische keuken

Op zoek naar een stijl die zowel elegant als functioneel is? Dan is de Scandinavische keuken iets voor jou! Deze stijl staat bekend om eenvoud, natuurlijke materialen, lichte kleuren en een functionele indeling. Vanwege de tijdloze schoonheid heeft deze stijl wereldwijd erkenning gekregen!

Meer over de Scandinavische keuken

Keuken inspiratie

Ben je van plan om een nieuwe keuken te kopen, maar heb je nog geen enkel idee welke keukenstijl het best bij jou past? Dan kan deze pagina jou een helpende hand bieden. Op deze pagina vind je verschillende keukenstijlen, variërend van landelijk tot modern en van zwart tot wit. Er is altijd wel een keukenstijl die bij jouw past! Klaar om keukeninspiratie op te doen? Lees dan snel verder!

Keuken met kookeiland | ASWA Keukens

Keuken met kookeiland

Een keuken met kookeiland wordt geassocieerd met sfeer en gezelligheid. Veelal wordt een eiland geplaatst in een ruimte die verbonden staat met de eetkamer en/of woonkamer. Hierdoor wordt de leefkeuken echt onderdeel van het huis. Het is daarom belangrijk om het kookeiland goed af te stemmen met de rest van het interieur.

Meer over de keuken met kookeiland

Luxe moderne gouden keuken The Art of Living, Klantervaring ASWA Keukens

Luxe keuken

Een exclusief keukendesign staat centraal bij de luxe keuken. Met oog voor details zijn de keukens met de meest luxe en exclusieve materialen afgewerkt. Ook aan het keukenontwerp wordt veel aandacht besteed. Passend bij de wensen en de beschikbare ruimte wordt er een uniek ontwerp neergezet.

Meer over de luxe keuken

Moderne keuken

Een moderne keuken staat bekend om haar strakke lijnen en het gladde design. Vaak wordt er gedacht aan witte hoogglans keukenfronten met een donker blad, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden.

Meer over de moderne keuken

Klassieke keuken

Kenmerkend voor de klassieke keuken is elegantie en statigheid. Het is een tijdloze stijl die al eeuwenlang wordt doorgevoerd. Steeds vaker wordt het met moderne elementen gecombineerd waardoor er een vernieuwende klassieke stijl is ontstaan.

Meer over de klassieke keuken

Unieke villa in de bossen The Art of Living, ASWA Keukens

Industriële keuken

Een stoere look ontstaan uit natuurlijke elementen zoals beton, hout en roestvrijstaal: dat is een industriële keuken. Deze keukens halen hun inspiratie uit het bruisende leven in de stad. Dit zorgt ervoor dat de keukens meegaan met de trendontwikkelingen waardoor jouw keuken perfect bij jouw levensstijl zal gaan passen.

Meer over de industriële keuken

Keukendecoratie landelijk

Landelijke keuken

Een landelijke keuken wordt vaak geassocieerd met gezelligheid en warmte. Dit wordt bereikt door het gebruik van natuurlijke en robuuste materialen. In tegenstelling tot een moderne keuken zijn deze keukens wat losser en rustieker.

Meer over de landelijke keuken

Luxe Keukeneiland met greeploze lades en dik werkblad The Art of Living, ASWA Keukens

Greeploze keuken

Een echte trend in de keukenwereld is een greeploze keuken. Gekenmerkt door de minimalistische uitstraling zorgt het voor een strakke look. Zelfs apparatuur kan tegenwoordig greeploos worden weggewerkt.

Meer over de greeploze keuken

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je opzoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X

Advies nodig?

Plan nu vrijblijvend een gesprek in en dan kijken we samen welke keukenstijl het best bij je past.