fbpx
i-luminate keuken, ASWA Keukens

i-luminate keuken

"Light it up" met de i-luminate keuken

Licht is erg bepalend voor je welzijn. Daarnaast verschilt ieder moment van elkaar. De regelbare greeplijstverlichting in de i-luminate keuken regelt dat op ieder moment de sfeer ontstaat die passend is. Benieuwd naar alle highlights van deze keuken? Lees hieronder meer.

i-luminate keuken, ASWA Keukens

i-luminate-keuken, ASWA Keukens

Verlichte greeplijst i-luminate keuken

Door de verlichte greeplijst in een i-luminate keuken lijkt het blad optisch te zweven. De verlichting is in verschillende warmtekleuren in te stellen waardoor het altijd kan worden aangepast aan de omgeving. De verlichting is niet alleen optisch een unieke toevoeging aan de keuken, maar het is ook zeker praktisch. Wanneer je 's nachts nog een glaasje water wilt halen, zullen de lichtbanen je leiden naar de keuken. Daarnaast zorgt de ledlichtlijst voor een verlichting wanneer de kasten geopend zijn.

i-luminate-keuken, ASWA Keukens

Verschillende kleuren & materialen

De nieuwe i-luminate keuken is te combineren met verschillende materialen. Van donkere matte fronten tot hoogglans wit, in iedere kleur kun je de juiste combinatie vinden. Ook kun je een combinatie maken met de nieuwe hout fineer fronten van SilverLine. Door de verticale structuur van het hout te combineren met de verlichte greeplijsten, wordt de belijning in de keuken extra benadrukt.

i-luminate-keuken, ASWA Keukens

Hoogwaardigheid achter de fronten

De luxe die de i-luminate keuken uitstraalt aan de buitenkant kun je doorzetten aan de binnenkant van de kasten. Het innovatieve ladekastensysteem proTech 2.0 zorgt ervoor dat iedere lade is te verdelen, zodat er optimaal gebruik van kan worden gemaakt. Het smalle raamwerk van de indelingen creëert een licht design wat een exclusieve uitstraling geeft.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je opzoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in.

PLAN ADVIESGESPREK Bekijk brochure Ontwerp MOODBOARD

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.