ASWA in de media

Exclusieve projecten

ASWA verschijnt regelmatig in de media met reportages van exclusieve projecten. Bekijk onze gerealiseerde keukens in samenwerking met diverse architecten. Exclusieve foto's en het verhaal.

Spannend en met een gezonde ‘product gekte’, maar toch thuis

MIBA & Cocoon Living

Aan de Groot Hertoginnelaan in Den Haag zijn in een pand uit 1893 vier luxe appartementen gebouwd. Onder begeleiding van MIBA zijn de appartementen gebouwd door bouwbedrijf DOBU. De huurappartementen zijn volledig ingericht door Cocoon living. Qua grootte variëren ze van 67 m2 tot 120 m2. Ze hebben allemaal een parkeerplaats op eigen terrein tot hun beschikking en een gezamenlijke berging. ASWA Keukens mocht de keukens realiseren.

BEKIJK deze woning

Familiehistorie in nieuw jasje The Art of Living, Klantervaring ASWA Keukens

Familiehistorie in nieuw jasje

B-covered & Van Heugten Baddesign

Een riante jaren-’30-woning in een pittoresk Brabants dorp met een ruime tuin – what’s not to love? Toen deze karakteristieke woning overging van ouders op zoon, moest er echter nog wel het een en ander aan gebeuren om er een huis van te maken dat aansluit bij het leven van vandaag de dag. Het team van B-covered wist precies wat het te doen stond en realiseerde een huis dat past bij de setting, de leefsituatie en het karakter van de bewoners.

BEKIJK deze woning

Modern gerenoveerde villa

&Prast&Hooft

Verscholen tussen de bossen nabij een sfeervol Noord-Brabants dorp, ligt een prachtige villa met modern-strak karakter. Het bijzonder fraaie gebouw werd enkele jaren geleden aan een heuse transformatie onderworpen, waardoor zowel de binnen- als buitenkant in een eigentijds jasje zijn gestoken, alsmede de riante tuin die om de woning heen ligt. Magazine The Art of Living kreeg een exclusief kijkje in het fantastische eindresultaat en sprak met &Prast&Hooft, het verantwoordelijke bureau voor het in- en exterieur, en VloerenExlusief, die de villa voorzag van een schitterende parketvloer.

BEKIJK deze woning

Eigentijds chic met natuurlijke materialen

STRK Architecture and Interior Design

Een creatief ontwerp waarbij elk detail klopt dat naadloos aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Voor Maarten van Vroonhoven architect en eigenaar van STRK Architecture and Interior Design is niets belangrijker. En om tot het gewenste resultaat te komen, maakt het architectenbureau gevestigd in Someren en Nuenen nooit slechts één ontwerp. Maarten: “Uiteraard is het voor iedere architect van belang om naar de wensen van de klant te luisteren. Maar wij doen meer: we willen ook weten wáárom de klant iets wil. Een huis ontwerpen is namelijk een samenspel tussen de opdrachtgever en de architect.”

BEKIJK deze woning

Unieke villa in de bossen The Art of Living, ASWA Keukens

Unieke villa in de bossen

Margry Arts Architecten

Een unieke villa in de bossen waarin heerlijk geleefd kan worden en die perfect past binnen haar lommerrijke omgeving. Zo luidde de woonwens van de bewoners van deze villa, gelegen op een prachtige locatie in de provincie Noord-Brabant. Aan Margry Arts Architecten de eer om deze woonwens tot leven te wekken. Het resultaat van een grootschalig ontwerp- en realisatietraject laat zich omschrijven als een spectaculair, modern bouwwerk waarin een samenspel van strakke vormen en natuurlijke materialen een dynamisch en tegelijkertijd harmonieus beeld oplevert.

BEKIJK DEZE WONING

Villa met comfortabel en luxe interieur

Voss Architecture

Het veelzijdige en creatieve Voss Architecture ontwierp geheel naar wens van de opdrachtgevers de plattegrond van het interieur van de nieuwbouwwoning en het vaste meubelwerk. De warme en luxe sfeer die in de woning voel- en zichtbaar is, is het gevolg van een geslaagde samenwerking tussen de vrouw des huizes, Voss Architecture en Eric Kuster metropolitan luxury.

BEKIJK deze woning

Strakke moderne villa The Art of Living, ASWA Keukens

Strak moderne villa

Franken Architectuur

Eigenlijk was het direct een vanzelfsprekendheid dat op deze plek met veel historie de nieuwe villa gebouwd zou worden. Omringd door een parkachtige tuin met veel oude bomen en uitzicht op het aantrekkelijke bijgebouw, is het hier heerlijk toeven. Neem plaats op één van de terrassen en laat je meenemen in het gevoel van het heerlijke buitenleven. Franken Architectuur uit Bergeijk begreep direct wat de eigenaar wilde en maakte een ontwerp van de villa en bijgebouw dat doet denken aan de ‘gecultiveerde zalen van groen’ van het Kröller-Müller Museum. Dit soort minimalisme is heel bijzonder. Spannend strak, modern en veel lichtinval zijn hier in the lead.

BEKIJK DEZE WONING

Vrijstaande woning met historisch karakter Hal2, ASWA Keukens

Vrijstaande woning met historisch karakter

Hal2

Een groot vrijstaand huis kopen en dit ombouwen tot het perfecte thuis. Voor velen blijft het slechts bij dromen, maar voor dit stel werd deze droom onlangs werkelijkheid. Hal2 vormt samen met een aannemer en een architect een nauw team. De eerste indelingen staan dan ook in een mum van tijd op papier. Om vervolgens via een gedegen plan van aanpak tot een goed investeringsoverzicht te komen. Uiteindelijk komt alles samen in een passend ontwerp voor deze speciale jaren 30 woning.

BEKIJK DEZE WONING

Fam. Kok The Art of Living, Klantervaring ASWA Keukens

Woning uit 1950 krijgt indrukwekkende metamorfose

De Bever Architecten

Hij springt meteen in het oog: een prachtige woning uit 1950, gelegen tegenover een bruisend stadspark in de provincie Noord-Brabant. Aan de voorzijde zie je het niet, maar de woning is compleet gerenoveerd. Het was een hele uitdaging om het oorspronkelijke karakter van de woning te behouden en tegelijkertijd het oude met nieuw te combineren. Dankzij De Bever Architecten, Bureau Franken, Burgtbouw en het team van vakmensen, is de woning precies geworden zoals de bewoners in gedachten hadden: modern en eigentijds, maar wel met een naadloze aansluiting op het oorspronkelijke pand.

BEKIJK deze woning

Keukeneiland in lichte kleur met marmerlook blad Do's Interiors, Klantervaring ASWA Keukens

Natuurlijke schoonheid

Do's Interior

De door Anke ontworpen en door ASWA Keukens gerealiseerde maatwerkkeuken kreeg geheel naar wens van de opdrachtgevers een prominente plek in de woning. De grote raampartijen aan de achterzijde, maar zeker ook het kleinere raam boven het aanrecht zorgen dat de leefruimte baadt in het natuurlijke licht. De met groen leer beklede maatwerkbank, de bronzen lichtarmaturen en het behang in houtlook dragen bij aan de natuurlijke uitstraling van de leefkeuken.

BEKIJK deze woning

Moderne bungalow in de bossen The Art of Living, ASWA Keukens

Moderne bungalow in de bossen

CKX Architecten

Modern, compact, licht en onderhoudsvriendelijk. Dat waren de uitgangspunten voor de realisatie van deze nieuw te bouwen bungalow in het sfeervolle Son. Aan architect Maarten Hendrickx van CKX Architecten de eer om dit te vertalen naar een passend ontwerp, waarin alle eigenschappen op een harmonieuze manier met elkaar samenkomen. En dat lukte hem bijzonder goed, getuigen het prachtige eindresultaat en de lovende reactie van de opdrachtgevers.

BEKIJK DEZE WONING

Tijdloos design, MdL architecten, The Art of Living (2)

Exclusieve warmte onder een deken van riet

MdL Architecten

Een uniek, landelijk en bosrijk stukje Rotterdam aan de Ringvaart zorgt voor luxe wonen op de meest geliefde locatie van dewereldstad. Wie deze exclusieve woning binnenstapt, wordt verrast. Toparchitectuur, zowel in exterieur als interieur naar een ontwerp van MdL Architecten. Een zee aan ruimte, verrassende zichtlijnen in tijdloos design. De sculpturale vormgeving van deze rietgedekte villa is elegant en ingetogen en sluit naadloos aan op het landelijke karakter van de omgeving, terwijl het bruisende centrum van de havenstad vlakbij is.

BEKIJK deze woning

Toekomstbestendig wonen The Art of Living, ASWA Keukens

Toekomstbestendig wonen

StalenDeurenHuys

In de regio Eindhoven vonden we een nieuwbouwwijk met moderne architectuur. Vlakbij de stad, maar ook met veel natuur in de omgeving. In één van deze woningen plaatste het StalenDeurenHuys enkele mooie deuren, waardoor de woning nóg bijzonderder werd. De inrichting is passend bij het huis: strak en modern gecombineerd met bijzondere objecten en oude gebruiksvoorwerpen.

BEKIJK deze woning

Merken brochure bekijken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Klik op onderstaande link en bekijk onze brochure vol inspirerende merken en keukens van high-end design, of laat je direct adviseren door een van onze adviseurs.

BEKIJK ONZE BROCHURE PLAN JOUW AFSPRAAK

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.