ASWA in de media

Exclusieve projecten, ASWA Keukens in de media

Exclusieve projecten

ASWA verschijnt regelmatig in de media met reportages van exclusieve projecten. Bekijk onze gerealiseerde keukens in samenwerking met diverse architecten. Exclusieve foto's en het verhaal.

Unieke villa in de bossen The Art of Living, ASWA Keukens

Unieke villa in de bossen

Margry Art Architecten

Een unieke villa in de bossen waarin heerlijk geleefd kan worden en die perfect past binnen haar lommerrijke omgeving. Zo luidde de woonwens van de bewoners van deze villa, gelegen op een prachtige locatie in de provincie Noord-Brabant. Aan Margry Arts Architecten de eer om deze woonwens tot leven te wekken. Het resultaat van een grootschalig ontwerp- en realisatietraject laat zich omschrijven als een spectaculair, modern bouwwerk waarin een samenspel van strakke vormen en natuurlijke materialen een dynamisch en tegelijkertijd harmonieus beeld oplevert.

BEKIJK DEZE WONING

Strakke moderne villa The Art of Living, ASWA Keukens

Strak moderne villa

Franken Architectuur

Eigenlijk was het direct een vanzelfsprekendheid dat op deze plek met veel historie de nieuwe villa gebouwd zou worden. Omringd door een parkachtige tuin met veel oude bomen en uitzicht op het aantrekkelijke bijgebouw, is het hier heerlijk toeven. Neem plaats op één van de terrassen en laat je meenemen in het gevoel van het heerlijke buitenleven. Franken Architectuur uit Bergeijk begreep direct wat de eigenaar wilde en maakte een ontwerp van de villa en bijgebouw dat doet denken aan de ‘gecultiveerde zalen van groen’ van het Kröller-Müller Museum. Dit soort minimalisme is heel bijzonder. Spannend strak, modern en veel lichtinval zijn hier in the lead.

BEKIJK DEZE WONING

Moderne bungalow in de bossen The Art of Living, ASWA Keukens

Moderne bungalow in de bossen

CKX Architecten

Modern, compact, licht en onderhoudsvriendelijk. Dat waren de uitgangspunten voor de realisatie van deze nieuw te bouwen bungalow in het sfeervolle Son. Aan architect Maarten Hendrickx van CKX Architecten de eer om dit te vertalen naar een passend ontwerp, waarin alle eigenschappen op een harmonieuze manier met elkaar samenkomen. En dat lukte hem bijzonder goed, getuigen het prachtige eindresultaat en de lovende reactie van de opdrachtgevers.

BEKIJK DEZE WONING

Toekomstbestendig wonen The Art of Living, ASWA Keukens

Toekomstbestendig wonen

StalenDeurenHuys

In de regio Eindhoven vonden we een nieuwbouwwijk met moderne architectuur. Vlakbij de stad, maar ook met veel natuur in de omgeving. In één van deze woningen plaatste het StalenDeurenHuys enkele mooie deuren, waardoor de woning nóg bijzonderder werd. De inrichting is passend bij het huis: strak en modern gecombineerd met bijzondere objecten en oude gebruiksvoorwerpen.

BEKIJK deze woning

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Klik op onderstaande link en bekijk onze brochure vol inspirerende merken en keukens van high-end design, of laat je direct adviseren door een van onze adviseurs.

BEKIJK ONZE BROCHURE PLAN JOUW AFSPRAAK

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.