Zet de oven aan, terwijl je boodschappen doet

- Nieuws

Krijg meer vrijheid en flexibiliteit met Home Connect. Bedien je oven met de Home Connect app: zet de oven aan en stel de temperatuur in zonder een voet te zetten in de keuken.

Home Connect is het “nieuwe wonen”. Bedien Siemens apparatuur nu, zonder zelf thuis te zijn.  Met Home Connect is vervelende tijdsverspilling verleden tijd en regel je je huishouden onafhankelijk van plaats en tijd.

Je kunt niet alleen de oven aan- of uitzetten, maar de oven ook tijdelijk onderbreken of verschillende programma’s na elkaar laten uitvoeren. Je kunt ook op ieder moment de status van de oven controleren zodat je weet hoever het programma al is gekomen.

Voor al de huishoudelijke apparaten
Siemens heeft de Home Connect functie niet alleen voor de oven ontwikkeld. Siemens heeft namelijk een heel assortiment met deze functie, van een oven tot een vaatwasser, van de koelkast tot het koffiemachine. Zo kun je op afstand zien wat er nog in de koelkast ligt (meer informatie vind je hier) of makkelijke programma’s selecteren en de vaatwasser starten waar en wanneer je maar wilt (meer informatie vind je hier).

Kies een recept uit de app en stuur de instelling direct naar de oven
Koken op een hoog niveau is eenvoudig. Ontdek een grote keuze aan heerlijke recepten in uw huis met de Connect App. Wanneer u een recept gevonden heeft, kunt u eenvoudig de instellingen rechtsstreek overbrengen naar uw oven. Geniet van gemakkelijk koken en, het belangrijkste: heerlijke maaltijden.

Home Connect uitproberen?
De Home Connect App bevat ook een demo-modus waarin u meerdere applicaties kunt uitproberen voordat u een Siemens huishoudapparaat aanschaft met Home Connect. Ontdek met de makkelijk te gebruiken interface de mogelijkheden die Home Connect u biedt met één app.

Voor meer informatie over Home Connect kunt u terecht bij één van onze adviseurs in de showroom. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

 

Bron: Siemens