Zet de oven aan, terwijl u boodschappen doet

- Nieuws

Krijg meer vrijheid en flexibiliteit met Home Connect. Bedien uw oven met de Home Connect app: zet de oven aan en stel de temperatuur in zonder een voet te zetten in uw keuken.

Home Connect is het “nieuwe wonen”. U kunt uw Siemens apparatuur nu zelfs bedienen als u van huis bent gemakkelijk en intuïtief via uw smartphone of tablet.. Zo houdt u tijd en energie over. Met de Home Connect app houdt u tijd over voor de dingen die u belangrijk vindt. Met Home Connect is vervelende tijdsverspilling verleden tijd en regelt u uw huishouden onafhankelijk van plaats en tijd.

U kunt niet alleen uw oven aan- of uitzetten, maar de oven ook tijdelijk onderbreken of verschillende programma’s na elkaar laten uitvoeren. U kunt ook op ieder moment de status van uw oven controleren zodat u weet hoever het programma al is gekomen en u kunt controleren of u niet bent vergeten het apparaat aan- of uit te zetten.

Voor al uw huishoudelijke apparaten
Siemens heeft de Home Connect functie niet alleen voor uw oven ontwikkeld. Siemens heeft namelijk een heel assortiment met deze functie, van een oven tot een vaatwasser, van uw koelkast tot uw koffiemachine. Zo kunt u op afstand zien wat er nog in uw koelkast ligt (meer informatie vindt u hier) of makkelijke programma’s selecteren en uw vaatwasser starten waar en wanneer u maar wilt (meer informatie vindt u hier).

Kies een recept uit de app en stuur de instelling direct naar de oven
Koken op een hoog niveau is eenvoudig. Ontdek een grote keuze aan heerlijke recepten in uw huis met de Connect App. Wanneer u een recept gevonden heeft, kunt u eenvoudig de instellingen rechtsstreek overbrengen naar uw oven. Geniet van gemakkelijk koken en, het belangrijkste: heerlijke maaltijden.

Home Connect uitproberen?
De Home Connect App bevat ook een demo-modus waarin u meerdere applicaties kunt uitproberen voordat u een Siemens huishoudapparaat aanschaft met Home Connect. Ontdek met de makkelijk te gebruiken interface de mogelijkheden die Home Connect u biedt met één app.

Voor meer informatie over Home Connect kunt u terecht bij één van onze adviseurs in de showroom. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Bron: Siemens