BORA multifunctionele lade

- Nieuws

De nieuwe BORA multifunctionele lade kan alles wat je voor het verwarmen van servies nodig hebt en nog meer. Het apparaat kan dankzij de overzichtelijke touchscreenbalk heel makkelijk worden bediend. Door de vooraf geconfigureerde instellingen kan regenereren, warmhouden en ontdooien eenvoudig. Door de combinatie met de BORA X BO flexibele oven zijn er nog meer functies mogelijk.

Verschillende functies

De BORA multifunctionele lade kun je dankzij vooraf geconfigureerde instellingen voor heel veel dingen gebruiken. Je kunt er servies mee voorverwarmen, bij lage temperaturen mee garen en gerechten mee regenereren, ontdooien of warmhouden. De lade is in 14cm en 29cm verkrijgbaar. Bij de hogere variant is het zelfs mogelijk om op 2 niveaus te werken.

Gemakkelijk te reinigen

Alle oppervlakken van de BORA warmhoudlade zijn eenvoudig te bereiken en daardoor ook makkelijk schoon te maken. Het doordachte design bevat geen scherpe randen en voegen waardoor het makkelijk is bij te houden. Je opent de lade door zachtjes tegen het front te tikken. Het niveaurooster is vaatwasmachinebestendig en kan daarom makkelijk in de vaatwasser worden schoongemaakt.

BORA warmhoudlade met ontdooifunctie

Intuïtieve bediening

Op het gebruiksvriendelijke aanraakscherm kun je eenvoudig met je vinger het gewenste programma aantikken. Je kunt kiezen voor geconfigureerde instellingen of je stelt handmatig de temperatuur en opwarmingsduur in. Wanneer je de BORA X BO koppelt met de multifunctionele lade, kan de lade ook via het display van de X BO worden bediend.

BORA multifunctionele lade kopen?

Bij ASWA Keukens zijn er regelmatig kookdemonstraties van verschillende merken. Wil je graag een BORA kookdemonstratie bijwonen? Bekijk hier de eerstvolgende mogelijkheid. Wil je meer informatie over de nieuwe BORA X BO? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook: