Keuken inspiratie vtwonen keuken
met ATAG

- Nieuws, Tips & Tricks

Laat je inspireren door de vtwonen keuken met ATAG keukenapparatuur ‘We love to cook’.  ATAG en vtwonen staan beide voor kwaliteit en het goede leven. Naast een lekker huis, mag een prettige keuken met goede apparatuur daarom niet ontbreken. De keuken is immers de spiegelbeeld van uw persoonlijkheid!

vtwonen keuken met atag keukenapparatuur, keukeninspiratie ASWA Keukens

Vtwonen Weer verliefd op je huis

In vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ gaan stylisten de uitdaging aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun eigen huis. In elke aflevering kijkt de vtwonen-stylist met een frisse blik naar de woning, en zorgt ervoor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen. Dit jaar gaat vtwonen verder dan de woonkamer. Ook de keuken wordt uitgebreid in het licht gezet en ATAG is daarbij de partner van vtwonen. ‘Weer verliefd op je huis’ is iedere zondagavond te zien om 19:00 op SBS6.

ATAG We Love to cook

De naam ATAG wordt ondertekend met deze zin: We love to cook. Alles bij ATAG draait om koken, in de breedste zin van het woord. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen. Het assortiment richt zich volledig op de keuken. Daarmee is het een echt kookmerk. De laatste stand van de technologie, vertalen zij door naar het dagelijkse leven van de thuiskok. Techniek, duurzaamheid, functionaliteit en design; elk facet moet kloppen om het koken tot een inspirerende beleving te maken. Maar aan de zin ligt ook een emotionele betekenis ten grondslag. We love to cook gaat over passie. Passie voor koken en passie voor kwaliteit.

Vtwonen keuken met ATAG keukenapparatuur

Om deze passie voor koken nog beter over te brengen aan het grote publiek, werkt ATAG samen met vtwonen Weer verliefd op je huis. Ook vtwonen heeft passie voor lekker wonen en leven in je huis. Daar hoort een goede keuken bij waar je je kunt uitleven en de lekkerste gerechten kunt bereiden. Hiermee geven ATAG en vtwonen inspiratie over hoe je je keuken kunt inrichten om helemaal uit de voeten te kunnen binnen jouw kookkunsten.

Inspiratie Vtwonen keuken met ATAG

Wij als dealer van ATAG zijn verheugd op deze samenwerking. Laat je inspireren door de volgende vtwonen keukens met ATAG keukenapparatuur.

Vtwonen ‘Weer Verliefd op je Huis’ – aflevering 22 september 2019

vtwonen ‘Weer Verliefd op je Huis’ – aflevering 3 november 2019

vtwonen ‘Weer Verliefd op je Huis’ – aflevering 8 december 2019

vtwonen ‘Weer Verliefd op je Huis’ – aflevering 1 februari 2020

vtwonen ‘Weer Verliefd op je Huis’ – aflevering 4 maart 2020

vtwonen ‘Weer Verliefd op je Huis’ – aflevering 7 april 2020

Ben jij ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wil je persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook

(bron: ATAG)