Een kok zoekt kwaliteit. En vindt ATAG.

- Nieuws

Chefkok Caspar Bürgi is dagelijks te bewonderen op televisie, terwijl hij prachtige en smaakvolle gerechten bereidt met ATAG kookapparatuur.
Samenwerking ATAG en Caspar Bürgi

Een tv-kok moet tijdens een live uitzending kunnen vertrouwen op betrouwbare apparatuur. Daarom is de samenwerking tussen ATAG en Caspar Bürgi voor de hand liggend. Caspar is dagelijks te zien als TV-chef bij RTL Koffietijd. Daar maakt hij de mooiste gerechten met behulp van ATAG apparatuur. Als kookliefhebber kunt u in de toekomst nog veel meer verwachten van deze krachtenbundeling. Hieronder vindt u een impressie en enkele quotes van het interviewartikel over ATAG met Caspar.

ATAG is kwaliteit 
“Ik ben Zwitser, dus ik hou van degelijke producten en van innovatie. Spullen die lang meegaan en die gewoon goed werken. ATAG heeft dat allemaal in huis. Ik vind het cool om mij aan zo’n merk te verbinden… Het is Nederlands en juist daardoor zó waardevol. Zwitsers kopen als het even kan Zwitserse producten. Daar moeten we in Nederland ook naar toe. Trots zijn op Dutch Design. Nederlandse producten doen echt niet onder voor de befaamde Duitse degelijkheid.”

Een man en z’n keuken
“Ik zie een opvallende trend. ‘De man’ voelt zich steeds meer op zijn gemak in de keuken. Dat betekent dat apparatuur ook sterk en robuust moet zijn. Het oergevoel heeft zijn intrede gemaakt in de Nederlandse keuken. Een man moet denken: “ik heb nu een Fusion Volcano wokbrander, daarmee kan ik alles in de fik steken wat ik wil.” Exact die sfeer moet een keuken uitstralen.”

Interactie met kookliefhebbers
“Mensen vinden het mooi als ik ze tips geef. Hoe kan het makkelijker, hoe kan ik dat sneller bereiden, hoe kan ik het leuk aankleden, hoe wordt de smaak beter? Als ik dat soort vragen met enkele simpele tips kan ondervangen, dan is dat natuurlijk geweldig! Ik krijg dan te horen: “Oh werkt dat zo? Dat valt eigenlijk best mee!” Het heeft niets mystieks en dat is prima.”

Wilt u graag meer weten over de ATAG apparatuur? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms.