BORA Update: Revolutie 2.0

- Nieuws

Het is inmiddels 10 jaar geleden dat BORA met de nieuwste innovatie van de afzuigkap kwam. Met deze update luiden we de revolutie 2.0 in met een nieuwe BORA Professional!

Nieuw - BORA Professional Revolutie 2.0 Het uitgangspunt bij deze ontwikkeling was het verenigen van eenvoud, functionaliteit en de beste prestaties in één elektronisch gestuurd systeem. De kern van deze revolutie is de user interface: kookvelden en kookveldafzuiging communiceren met elkaar via de nieuwe bedieningsknop.

Het PKAS kookveldafzuigsysteem
PKAS is het nieuwe systeem waarin de motor en kookveldafzuiging één geheel vormen. De Professional kookveldafzuiging PKA vervangt PL540E, maar blijft haar onderdelen behouden. Dit systeem laat nieuwe ontwerpvarianten toe en is voor ieder wat wils. Tevens is de montage een stuk eenvoudiger doordat de kookveldafzuiging en ventilatormotor één geheel vormen.

Nieuwe kookvelden                                                                                                              
De nieuwe BORA Professional kookvelden behoren tot de grootsten op de huishoudtoestellenmarkt. Ze zijn uiterst flexibel en individueel aanpasbaar, bieden nieuwe functies aan en beschikken over twee absolute hoogtepunten: enerzijds een gaskookveld, dat speciaal voor de combinatie met een kookveldafzuiging naar beneden ontwikkeld werd, en anderzijds een Tepan roestvrijstalen grillplaat met vlakverwarmingselementen, die toelaat om sneller op te warmen. Bij de inductiekookvelden wordt nu gebruikgemaakt van vierkante Octa-spoelen. Zo wordt een nog groter kookoppervlak van 230 x 470 mm verkregen.

Nieuw - BORA Professional Revolutie 2.0

De bedieningsknop in één oogopslag                                                                            
Deze nieuwe bedieningsknop is multifunctioneel. De bediening gebeurt via een combinatie van een touch- en draaibediening. De led display is geïntegreerd in het frontoppervlak, waardoor er meer functies mogelijk zijn. Alle 8 kookvelden in de Professional-serie zijn daarom herwerkt. De ring van de bedieningsknop is van massief roestvrij staal. Deze kan worden verwijderd en is makkelijk met de hand af te spoelen.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook

(Bron: BORA)