ATAG combi magnetron komt als beste uit de test van de consumentenbond

- Nieuws

In de Consumentengids van juli/augustus 2016 heeft de ATAG combi magnetron het predikaat ‘Beste uit de Test’ gekregen. Volgens de Consumentenbond scoort deze inbouwoven bovengemiddeld goed op ontdooien, het gebruik van de heteluchtoven, gelijkmatig opwarmen en gebruiksgemak. De Consumentenbond gaat verder: “dit apparaat heeft de grootste bruikbare inhoud in deze test. Een automatisch schoonmaakprogramma en een indrukwekkend aantal instellingen en programma’s.” 

ATAG combi magnetron beste koop

Met: XL inhoud
Een ruime inhoud geeft u maximale culinaire ruimte: op meerdere niveaus bakken of plek voor een groter gerecht. Ook met deze forse binnenruimte blijven de inbouwmaten binnen de perken.

Met: Aqua Clean
Na het koken is het fijn als uw oven in een handomdraai weer schoon is. Voeg wat water toe en de oven weekt het vuil los met het Aqua Clean programma. Het vocht dat achterblijft is eenvoudig met een doekje te verwijderen. Klaar voor het volgende gebruik!

Met: Quick-start
Snel aan de slag met Quick-start: met één druk op de knop wordt de magnetron gestart op maximaal vermogen voor een halve minuut. De tijdsduur kunt u met nog een druk op de knop verlengen.

Wilt u graag meer weten over de ATAG combi magnetron? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms.