fbpx
ATAG keukenapparatuur vtwonen keuken witte keuken met zwarte apparatuur, ASWA Keukens

ATAG keukenapparatuur

Ontdek jouw ATAG keukenapparatuur

ATAG keukenapparatuur is vernieuwend met de 3-in-1 oven. Een oven waarbij alle functies in een apparaat worden verwerkt. Zowel opwarmen, bakken als stomen is nu mogelijk. Dit zorgt niet alleen voor een ruimtebesparend apparaat, maar ook geld besparend. Benieuwd wat ATAG nog meer heeft te bieden? Lees dan snel verder.

Plan nu jouw adviesgesprek

ATAG Celsius°Cooking™

ATAG wil jouw partner zijn in de keuken. Het meest concrete voorbeeld hiervan is het nieuwe concept Celsius°Cooking™. Dit systeem biedt je diverse tools, waardoor je tot op de graad en seconde nauwkeurig kunt koken. Hierdoor kook je veiliger, schoner en lukt elk gerecht keer op keer perfect. Benieuwd naar hoe dit werkt?

Lees hier alles oveer ATAG Celsius°Cooking™.

ATAG oven 3-in-1

Een magnetron, bakoven en stoomoven in een compact apparaat. Dat is de ultieme alleskunner; de ATAG 3-in-1 oven. Hierin kun je met gemakt je gerechten snel en gezond bereiden op 3 praktische, slimme en ruimte-en geld besparende manieren. De oven heeft een grote inhoud van 50 liter en bezit 4 roosters. Hij is verkrijgbaar in matzwart en rvs.

Ontdek alles over de ATAG 3-in-1 oven

ATAG keukenapparatuur stoomoven , ASWA Keukens

ATAG stoomoven

Sous-vide is een kooktechniek die eerder binnen de muren van de betere restaurants bleef maar nu ook mogelijk wordt in je eigen keuken. Sous-vide koken is het koken van vacuüm verpakte producten in een waterbad op een contante lage temperatuur. Het grote voordeel van deze kooktechniek is dat fijne smaken heel goed blijven behouden. De ATAG (combi-)stoomovens hebben een speciale sous-vide stand waarbij de temperatuur op de graad nauwkeurig kan worden ingesteld.

Wel of geen stoomoven kopen? Bekijk hier onze tips.

ATAG Keukenapparatuur vacumeerlade, ASWA Keukens

ATAG vacumeerlade

Natuurlijk is het mogelijk om vacuüm verpakte producten in een winkel te kopen om ze vervolgens thuis klaar te maken. Maar om het sous-vide koken toe te passen op je eigen gerechten, heeft ATAG ook een vacumeerlade uitgebracht. Hierdoor kun je bijvoorbeeld vlees naar eigen wens gemarineerd vacumeren om dit vervolgens op exacte, lage temperatuur te garen in de stoomoven. Maar het is ook mogelijk om producten te vacumeren voor een langere houdbaarheid.

Waarom eten vacumeren? Lees het hier! 

ATAG Keukenapparatuur Hood-in-Hob, ASWA Keukens

ATAG inductiekookplaat

De ATAG Hood-in-Hob inductiekookplaat geeft een nieuwe dimensie aan keukenarchitectuur. Door de in de kookplaat geïntegreerde afzuiging is er geen vrijhangende afzuigkap nodig. Hierdoor krijg je vrij zicht in de keuken wat een ruimtelijke sfeer creëert. Zo krijgt de keuken alle ruimte om de sociale ontmoetingsplek in huis te zijn. 

Ontdek alles over de ATAG Hood-in-Hob

ATAG Elevate™

Dankzij zijn unieke toren die de ventilatieopeningen dichterbij de pannen brengt zuigt de ATAG Elevate™ kookdampen zo efficiënt mogelijk af. De tweevoudige motor, met één aan elke zijde, garandeert een ideale balans in afzuiging, waardoor je gelijke kracht hebt aan beide kanten voor optimale ventilatie. Daarnaast beschikt de Elevate™ over vier koppelbare kookzones en is hij voorzien van Celsius°Cooking™.

ATAG Premium Green vaatwasser

De ATAG Premium Green lijn is ontwikkeld om langdurig te zorgen voor een schone vaat. Deze modellen behoren tot onze meest geavanceerde ooit, met een verbeterde energie-, water- en wasmiddel-efficiëntie. Ze bieden ook een indrukwekkende capaciteit en een verhoogde laadhoogte. Bovendien zijn ze bijzonder stil, vooral in de nachtstand.

Condens in koelkast, ASWA Keukens

ATAG duurzame keuze

Duurzaamheid heeft ATAG hoog in het vaandel staan. Daarom wordt er altijd gekeken naar slimme functionaliteiten voor de apparatuur. Zo zijn de ATAG koelkasten en vriezers echte bewaarexperts. De koelingssystemen weten precies welke temperatuur ingrediënten nodig hebben. Op deze manier blijft vers ook echt vers. Daarnaast zijn de koelkasten met een soft close systeem uitgerust. Hierdoor blijft de deur nooit op een kier staan en valt hij zachtjes dicht.

 DUURZAME KEUZE

ATAG keukenapparatuur oven, Kookdemo, ASWA Keukens

ATAG kookdemonstratie

Bij ASWA Keukens zijn er regelmatig kookdemonstraties van verschillende merken. Wil je graag een ATAG stoomoven kookdemo's bijwonen? Klik dan op onderstaande button en bekijk de eerstvolgende mogelijkheid. 

BEKIJK ALLE KOODEMO'S

ATAG keukenapparatuur vtwonen keuken witte keuken met zwarte apparatuur, ASWA Keukens

ATAG acties en garantie

Profiteer van onze ATAG actie. Bij aanschaf van 5 ATAG keukenapparaten ontvang je nu tijdelijk een extra korting. Met deze actie wordt het nog aantrekkelijker om ATAG apparatuur aan te schaffen. Benieuwd naar de garantietermijn van ATAG keukenapparatuur? ASWA Keukens heeft speciale voordelen.

ATAG garantie atag actie

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

ATAG keukenapparatuur kopen?

Benieuwd naar het assoirtement van ATAG keukenapparatuur? ASWA Keukens biedt een brede keuze aan. Bekijk het gehele assoirtement in onze showrooms, of maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.