fbpx
STEEL, ASWA Keukens

STEEL keukenapparatuur

Over STEEL

STEEL staat bekend om zijn vooruitstrevende productie van diverse keukenapparatuur, waaronder fornuizen, kookplaten, inbouwovens, afzuigkappen, koelkasten en volledig stalen keukens. De apparatuur valt op door unieke details zoals een hoog afwerkingsniveau, functionaliteit en professionele prestaties, wat zeldzaam is in huishoudelijke apparaten die doorgaans ergonomisch zijn ontworpen. Het assortiment omvat verschillende onderscheidende collecties, waaronder ENFASI, GENESI, ASCOT en OXFORD elk met een eigen design. Onder de naam Modular System biedt STEEL ook een uitgebreid assortiment buitenkeukens aan.

Plan nu jouw adviesgesprek

STEEL ENFASI, ASWA Keukens

STEEL ENFASI

De ENFASI fornuizen zijn perfect als je een fornuis naadloos wilt integreren in je keuken. Ze passen precies in de standaard rastermaat van 13cm en hebben een lage vangschaal van 4cm. De stelpoten zijn instelbaar van 10cm tot 15cm hoog, zodat je gemakkelijk de plint ervoor kunt monteren. Ze zijn verkrijgbaar in zowel gas- als inductie-uitvoeringen en hebben enkele unieke kenmerken, zoals geen opstaande randen en ventilatiegaten aan de bovenkant, een rastermaat van 13cm waardoor je het naadloos kunt inbouwen.

STEEL GENESI, ASWA Keukens (3)

STEEL GENESI

Het STEEL Genesi assortiment onderscheidt zich door zijn industriële, professionele en moderne uitstraling, waardoor het naadloos past bij diverse keukenstijlen. De GENESI fornuizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten (70, 90, 100, en 120 cm breed) en in zowel gas- als inductie-uitvoeringen. Naast het standaard roestvrijstalen design zijn ze ook beschikbaar in 9 verschillende kleuren. Met de GENESI kan de oven worden uitgerust met de unieke combi-steam techniek. Deze technologie garandeert een optimaal bakresultaat.

STEEL ASCOT, ASWA Keukens

STEEL ASCOT

Het Ascot assortiment staat bekend om zijn klassieke en traditionele uitstraling, waardoor het perfect past bij landelijke keukens. De ASCOT fornuizen zijn verkrijgbaar in diverse breedtes (70, 90, 120, 140 en 160 cm breed) en zijn beschikbaar in zowel gas- als inductie-uitvoeringen. Naast het standaard roestvrijstalen ontwerp zijn ze ook verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, en voor de finishing touch kun je kiezen uit chroom, geborsteld nikkel, messing of brons. Je kunt het kookgedeelte naar eigen wens samenstellen en optioneel kiezen voor de unieke combi-steam technologie in de oven, wat zorgt voor optimale bakresultaten.

STEEL OXFORD, ASWA Keukens

STEEL OXFORD

De OXFORD fornuizen en wandschouwkappen hebben een klassieke uitstraling met een typisch Engelse flair. Ze vallen op door hun zwarte geëmailleerde vangschaal (alleen bij de gasuitvoering) en de elegante upstand met het STEEL logo. Enkele kenmerken zijn onder meer een 5-zone inductiekookplaat, beschikbaarheid in 90 en 100 cm breedte en een handig opbergcompartiment.

Modular System

Het STEEL Modular systeem is ontworpen voor zowel binnen als buiten gebruik. De modules zijn volledig vervaardigd uit staal en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren, waaronder onderkasten, wandkasten en hoge kasten. Deze modules kunnen worden gebruikt om complete keukens te creëren of als een stijlvolle toevoeging aan een bestaande keuken. Het STEEL Modular systeem is beschikbaar in zowel de GENESI als ASCOT uitvoering. Het STEEL outdoor programma is speciaal ontworpen om volledige buitenkeukens te bouwen en omvat ook een uitgebreid assortiment barbecues.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

STEEL keukenapparatuur kopen?

Benieuwd naar het assoirtement van STEEL? ASWA Keukens biedt een brede keuze aan. Bekijk het gehele assoirtement in onze showrooms, of maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.