Wonen in de Paleistuinen in de Meern

De Paleistuinen is onderdeel van het Màximapark, het hart van stadsdeel Leidsche Rijn. Een nieuw stukje Utrecht dat gemoedelijke dorpse sfeer en rust combineert met stadse bedrijvigheid en enthousiasme. Dat maakt De Paleistuinen tot een heerlijke nieuwe woonplek met prachtige wandel- en fietsroutes, sportverenigingen, een zwembad en een parkrestaurant op loopafstand.

Wonen in de Paleistuinen

Project Wonen in de Paleistuinen in de Meern met SieMatic keukens.

De parkvilla’s krijgen de allure die past bij deze plek. Roggeveen & Piso Architecten ontwierp villa’s in de bijzondere Art Nouveau stijl van rond de vorige eeuwwisselling. Thuiskomen in De Paleistuinen wordt een feest als u merkt dat u altijd parkeerplek op eigen terrein heeft en dat u altijd een zonnetje in uw riante tuin heeft. Dat wordt vorstelijk wonen!

Wonen in de Paleistuinen

Project Wonen in de Paleistuinen in de Meern met SieMatic keukens.

Wonen aan het Máximapark betekent wonen op een centrale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Op loopafstand bijvoorbeeld het uitgebreide Winkelcentrum Vleuterweide. En nog dichterbij de vele sportverenigingen en natuurlijk zwembad Fletiomare. Ook basisscholen of kinderdagopvang hoeft u niet ver te zoeken. Middelbare scholen (o.a. havo, atheneum en gymnasium) zijn op 10 minuten fietsafstand te vinden. De nieuwe treinstations in stadsdeel Leidsche Rijn zorgen voor snelle verbinding naar Utrecht Centraal en dus met de rest van Nederland. Ook de nabijheid van de snelwegen (en afslagen) van de A2 en de A12 zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid. Even winkelen of een terrasje pakken in Utrecht? Daar zit je zo!

Wonen in de Paleistuinen

Project Wonen in de Paleistuinen in de Meern met SieMatic keukens.

De keukens
Voor dit project is samen met de project ontwikkelaar Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling West gekozen voor een opstelling in het designmerk SieMatic. Met een complete hoekopstelling is een ontwerp voor de 18 tweekappers ingevuld voorzien van 5 Siemens apparaten en een composiet werkblad ook voorzien van een waterbesparende kraan. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Ontwikkelaar:
Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij B.V.

Aannemer:
Ballast Nedam West

Architect:
Roggeveen & Piso Architecten