Wonen in Buitenzicht Schelluinen

Landelijk wonen met vrij uitzicht. In een aantrekkelijk buurtje en met de stad toch dichtbij. Waar vindt u dat nou? Welkom in Schelluinen, Wonen in het Buitenzicht!

Project - Wonen in Buitenzicht Schelluinen - Vogelvluchtimpressie 2

Project Wonen in Buitenzicht Schelluinen met SilverLine keukens.

De woningen in het project Wonen in Buitenzicht worden gerealiseerd in het gemoedelijke dorp Schelluinen, in de provincie Zuid-Holland. Hier woont u in het groen, met alle voorzieningen van het sfeervolle Gorinchem binnen handbereik. Gezellig winkelen, uit eten, maar ook 12 middelbare scholen bevinden zich allemaal op een fietsafstand van 20 minuten. En voor wie af en toe (nog) meer stad wil: Rotterdam, Breda of Den Bosch liggen wegens de snelwegen A15 en A27 op maar 30 autominuten.

In en rond dit dorp (met ca. 1.200 inwoners) zijn verschillende basisscholen, sportverenigingen en speelvoorzieningen te vinden. Maar misschien wel het meest bijzondere is de landelijke omgeving met knotwilgen, sloten en vergezichten.

Wonen in Buitenzicht bestaat uit twee woonerven. Op de kop van de twee woonerven ‘Boerenerf’ en ‘Woonheuvel’, liggen de ruim opgezette kavels met vrij uitzicht over het polderlandschap. De twee woongebieden zijn niet met elkaar verbonden en hebben elk een eigen architectuurstijl.

Project - Wonen in Buitenzicht Schelluinen - Woonheuvel Vrijstaande woning

De keuken:
Voor dit project is samen met de projectontwikkelaar Herkon B.V. en Bouwonderneming Stout  B.V. gekozen voor een mooie aanbieding in het huismerk SilverLine. Met twee opstellingen is een ontwerp voor alle koopwoningen aangeboden. Aanvullend op deze aanbieding hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht  in te vullen.

Aannemer:
Bouwonderneming Stout B.V.

Ontwikkelaar:
Herkon B.V.

Architect:
Van der Padt en Partners

Keuken showroom:
Showroom Dordrecht