Wonen Hartje Waalre

Project_Novaform_Wonen hartje Waalre 3

Project Wonen Hartje Waalre. Keukens van het huismerk SilverLine.

In het historische hart van Waalre staat iets moois te gebeuren. Waar vroeger Linnenweverij van Dijk & Zonen was gevestigd, ontstaat een bijzonder, intiem woongebied. Op een unieke, exclusieve plek, worden luxe en modern wooncomfort, stijlvol verbonden met elkaar, met de sfeervolle oude Markt van Waalre en met de natuur van de omgeving. Dat is Wonen Hartje Waalre!

Waalre is de perfecte woonplaats als u op zoek bent naar rust en ruimte voor uw gezin, maar wel met alle voorzieningen op loopafstand. De prachtige, bosrijke omgeving van dit sfeervolle dorp nodigt uit om vele fraaie wandel- of fietstochten te maken. Door de ligging aan de zuidzijde van Eindhoven bent u binnen afzienbare tijd op de High Tech Campus, bij ASML Veldhoven of in het centrum van Eindhoven.

Sfeervolle woningen en appartementen
Op deze levendige locatie zijn 12 rij- en hoekwoningen, 2 twee-onder-één-kap woningen, 2 vrijstaand geschakelde woningen, één gebouw met 24 appartementen en één gebouw met 12 appartementen gerealiseerd. Stuk voor stuk elegante woningen en appartementen in diverse prijsklassen, voor een even diverse doelgroep. Met subtiele stijlmiddelen verwijst ‘Wonen Hartje Waalre’ naar de historie van het gebied. Bovendien betekent wonen op deze unieke plek: wonen dichtbij de natuur en de smaakvolle winkels en horeca in het centrum van oud Waalre.

Project_Novaform_Wonen hartje Waalre 1

Project Wonen Hartje Waalre. Keukens van het huismerk SilverLine.

De keukens:
Voor dit project is samen met Ontwikkelingscombinatie Wonen Hartje Waalre gekozen voor het huismerk SilverLine. Er zijn een ruime hoeveelheid keukens ontworpen in de verschillende opstellingen aansluitend bij de diversiteit van het plan. De keukens zijn tevens voorzien van 5 apparaten en een dun design composiet werkblad.

Ontwikkelaar:
Ontwikkelingscombinatie Wonen Hartje Waalre

Aannemer:
Realisatie Huybregts Relou

Architect:
LSWA Architecten