Wonen aan de Poel in Amstelveen

Wonen aan de Poel: wonen aan het water, dicht bij de stad! Wonen aan de Poel is een plan aan de rand van een exclusieve, parkachtige omgeving waar het leven en genieten voorop staat. Ongekend veel privacy, rust en ruimte op enkele minuten afstand van het bruisende stadshart van Amstelveen!

Project Wonen aan de Poel in Amstelveen

Project Wonen aan de Poel in Amstelveen met SieMatic Keukens

Zeker voor diegene die zich na een drukke dag wil onttrekken aan de hectiek van de stad en het zakenleven, is dit een heel aantrekkelijk plan. Het project valt uiteen in drie verschillende plekken met elk een eigen sfeer en woonvorm.

Verrassende villa’s
Langs het water aan de Poeloever, de westkant, liggen de villa’s. Hier heeft u de keuze uit drie zeer verschillende types, te weten Boston, Newport en Vermont, alle met een gebruiksoppervlakte van meer dan 300 m² .

Twee-onder-één-kap herenhuizen
Aan de Handweg komen aan de noordzijde van het plangebied acht royale herenhuizen te liggen. Er zijn twee types Kensington en Greenwich, beide met een gebruiksoppervlakte van ca. 240m² . Tussen deze stadsvilla’s door loopt het wandel-/fietspad dat via een brug toegang geeft tot het watergebied aan de Poel.

Appartementen Poelstede
Op de derde plek wordt aan de Handweghof het gebouw Poelstede gerealiseerd. Achter de gehandhaafde monumentale gevel van de voormalige Handwegkerk zijn veertien ultra comfortabele appartementen gesitueerd met een gebruiksoppervlakte tussen de 133m² en 260m² .

De keuken:
Wonen aan de Poel biedt verrassende villa’s, twee-onder-één-kap herenhuizen en luxe appartementen op een prominente locatie. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte. In de basis is steevast gekozen voor kwaliteitsmerken. Voor dit project is er daarom gekozen voor SieMatic “maatwerk”. De zeer luxe basiskeuken is voorzien van maar liefst tot zes inbouwapparaten met o.a. een stoomoven en combi-oven en bij enkele woningen/appartementen zelfs een Luxe inbouwkoffieautomaat en een Quooker, en niet te vergeten in alle woningen/appartementen een BORA kookplaat met werkbladbladafzuiging. Daarnaast is het werkblad van een 2 cm “light design” composiet.

Ontwikkelaar:
Wonen aan de Poel BV

Aannemer:
Wonen aan de Poel Realisatie BV

Architect:
Tracé architectuur & ontwikkeling