Wonen aan de Linde in Asten

De twee beschermde oude lindebomen die al aan de binnenrand van de woonwijk staan, leverden de inspiratie voor de naam van deze nieuwe woonwijk; Wonen aan de Linde in Asten.

Project Wonen aan de Linde, Asten met ASWA Keukens

Project Wonen aan de Linde in Asten, voorzien met ASWA Keukens

In Wonen aan de Linde kunt u kiezen uit vier woningtypen in verschillende varianten:

Patiowoningen: Deze semi bungalows zijn modern van vorm met grote ramen en veel lichtinval. Door het materiaalgebruik krijgen de woningen een warme luxe uitstraling. De woningen zijn centraal in de wijk gelegen en hebben bijna allemaal een eigen carport.

Rij- en hoekwoningen: De rijwoningen zijn gelegen aan de binnenrand van de wijk en hebben een gunstige prijsklasse. Door de afwisseling in steenkleur in het gevelbeeld ontstaat een spannende dynamiek en krijgt elke woning zijn eigen unieke karakter. De raampartijen zijn helemaal tot de grond wat zorgt voor een eigentijds beeld.

Twee-onder-een-kapwoningen: Deze woningen zijn gelegen parallel aan de Prins Bernhardstraat, deels met groen direct aan de voorzijde. De woningen worden uitgevoerd in een sfeervolle bouwstijl, met grote overstekken en grote ramen met veel lichtinval.

Vrijstaand-geschakelde woningen: Deze woningen liggen op een prominente hoeken in het plan. De deels wit gekeimde gevels met extra dakkapel en erker zorgen voor een statige, imposante uitstraling. De leefkeuken is gevestigd aan de voorzijde.

De keuken:
Samen met aannemersbedrijf Hurks en vastgoedmaatschappij Van der Loo hebben we in dit project gekozen om per woningtype een inspiratiekeuken samen te stellen in ons veelzijdige huismerk SilverLine. In totaal zijn er vier keukens ontworpen met maar liefst vijf inbouwapparaten. De uitgewerkte opstellingen variëren van een rechte opstelling tot een luxe eilandopstelling of hoekopstelling, en zijn compleet afgewerkt met een dun design werkblad. Uiteraard kunnen de kopers de keuken geheel naar eigen wens inrichten in onze showroom in Helmond. Niets moet, alles

Aannemer:
Aannemersbedrijf Hurks

Ontwikkelaar:
Vastgoed Van der Loo

Keukenshowroom: 
ASWA Keukens Helmond