Park Zuytwillemsvaert
in Weert

Aan de voormalige Industriekade van Weert verschijnt een park met halfvrijstaande woningen met patiotuin, ruime appartementen, watervilla’s en stadswoningen. Direct aan de nieuwe Werthaboulevard ontstaat zo een prachtige nieuwe woonomgeving: Park Zuytwillemsvaert.

Project Watervilla Park Zuytwillemsvaert in Weert, ASWA Keukens (2)

Project Park Zuytwillemsvaert in Weert, ASWA Keukens

Aan de voormalige Industriekade in Weert realiseert Bouwbedrijven Jongen ‘Park Zuytwillemsvaert’. Het nieuwe woongebied ligt direct aan de Wertha Boulevard op de plek waar vroeger de gebouwen van de voormalige Wertha brouwerij stonden. Een ambitieuze ontwikkeling, want de ruim 200 woningen en appartementen die hier gerealiseerd gaan worden, komen te liggen in een opvallend groene en waterrijke omgeving. 

Met de Zuid-Willemsvaart en een bruisende binnenstad op steenworp afstand. De bereikbaarheid is meer dan uitstekend. Weert ligt aan de snelweg A2 en beschikt over een NS intercity-station. Zowel Maastricht als Amsterdam zijn zo binnen handbereik.

DE KEUKENS:

Er is voor dit project niet gekozen voor de inzet van een basiskeuken, maar er is bewust gezocht naar advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn / haar eigen keukenwensen in te vullen. De kopers kunnen de indelingsplattegrond van de watervilla zelf bepalen, dat betekend dat de keuken overal geplaatst kan worden op zowel de begane grond als op de 1e verdieping. Gezien deze vele mogelijkheden is er geen basiskeuken aangeboden, maar wel een stelpost van € 12.100,- incl btw.

ONTWIKKELAAR

Bouwbedrijven Jongen BV

INFO & VERKOOP

Saelmans Makelaardij

KEUKENSHOWROOM:

ASWA Keukens Helmond