Vijverpark in Haarlem

Heb jij je droomhuis al gevonden in Haarlem? Maak kennis met nieuwbouwproject Vijverpark. Deze uitnodigende buurt doet denken aan een ouderwets gezellige tuinstad. Groen en kindvriendelijk. Een gevarieerd aanbod in ruime en aantrekkelijke woningen. Centraal in de wijk komt een fraaie waterplas waar je heerlijk kunt ontspannen, buurtgenoten ontmoet en waar kinderen kunnen spelen. Vijverpark is met recht een plek waar je van het leven geniet!

Project Vijverpark in Haarlem, voorzien van SilverLine en SieMatic keukens

Project Vijverpark in Haarlem, voorzien van ASWA Keukens

In Vijverpark komen in totaal circa 350 nieuwbouwwoningen. Een gemêleerde buurt qua architectuur en woningaanbod in uiteenlopende prijsklassen. Er komen 2 onder 1 kap woningen, hoek- en tussenwoningen en appartementen, die in verschillende fases worden gerealiseerd. In Vijverpark wordt aangenaam en sfeervol wonen gecombineerd met duurzaam wonen: voor een prettig woonklimaat, een beter milieu én een lagere energierekening. De woningen in fase 4 worden gasloos en extra duurzaam uitgevoerd, met een EPC=0!

De rijke geschiedenis ‘kleurt’ Haarlem. Slenter door de kronkelende straatjes en om de Grote Markt, loop langs het water en geniet van alles wat er te zien is. De geschiedenis van Haarlem gaat wel tien eeuwen terug en wat een geluk dat deze rijke historie zo goed bewaard is gebleven. Je zou maar in Vijverpark wonen en hier altijd van kunnen genieten!

Wie in Vijverpark woont, heeft daarbij alle voorzieningen dichtbij. Niet alleen handig voor een boodschap. Er zijn ook diverse basisscholen, kinderopvangmogelijkheden, sportscholen en zorgvoorzieningen. En wil je meer… Fietsend ben je met 10 minuten in het gezellige centrum. Met de auto ben je binnen 30 minuten in hartje Amsterdam!

De keukens:
Vanwege de diversiteit aan woningtypes en de variatie in architectuur, is er gewerkt met diverse keukenontwerpen in zowel ons huismerk SilverLine als van designmerk SieMatic. Elke fase is anders, elke keuken ook! Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Aannemer:
KBK Bouwgroep / Slokker Bouwgroep B.V.

Ontwikkelaar:
Ontwikkelingsmaatschappij 023 C.V. is een samenwerking tussen BPD, Slokker Vastgoed, AM en Ymere.

Keukenshowroom:
ASWA Keukens Hilversum