Tivoli
in Eindhoven

In de wijk Tivoli in Eindhoven wordt na ruim 10 jaar nieuw leven ingeblazen. De ontwikkelaars geven deze unieke plek opnieuw gestalte met de bouw van 17 koopappartementen, 8 koopwoningen en 28 huurwoningen. Een bijzondere buurt gebouwd op een rijke historie en een krachtig verleden: een perfect fundament voor de toekomst!

Project Tivoli Eindhoven, ASWA Keukens Helmond

In vier woonblokken wordt de vernieuwde Tivoli wijk gerealiseerd: Josef, De 8 Zusters, ’t Schip en De Gaard, ieder met een eigen smaak. De namen verwijzen naar de historische gebouwen.  Op deze manier wordt Tivoli een plek waar verleden en heden samenkomen.

In Tivoli worden openbare groenzones gecreëerd en verschillende binnenterreinen met een eigen kwaliteit en uitstraling. Het parkeren gebeurt centraal op twee locaties, hierdoor heb je als bewoner geen auto’s in het zicht. In plaats daarvan ontstaat een rustig uitzicht op het erf, en het groene hof.

Josef
Het appartementenblok Josef is voorzien van 17 unieke koopappartementen variërend van 77 tot 103 m2, met ruime woonkamers inclusief grote balkons. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats en fietsen worden in een afgesloten collectieve fietsenstalling gestald.

De 8 Zusters
Het woonblok De 8 Zusters biedt 8 ruime eengezins koopwoningen van 133 of 141 m2, met een ruime woonkamer en aangrenzend een voor- en achtertuin. De woningen hebben drie grote slaapkamers waarbij de zolderverdieping zelfs mogelijkheden biedt voor een extra vierde slaapkamer.

De Gaard en ‘t Schip
Het woonblok De Gaard en ‘t Schip biedt 28 royale eengezins huurwoningen van ca. 125 tot 145 m2 met 3 of 4 slaapkamers. De unieke kapvormen geven de woningen karakter en bieden veel mogelijkheden op de zolderverdiepingen.

De keuken:

Voor de koopwoningen in dit project is samen met de ontwikkelaar SDK Vastgoed en aannemer Stam + de Koning Bouw een luxe keuken ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond

Ontwikkelaar:

SDK Vastgoed & Trudo

Aannemer:

Stam & De Koning Vastgoed en Bouw BV

Architect:

Diederendirrix

Makelaar:

Van Santvoort Makelaars

Keukenzaak: 

ASWA Keukens Helmond