Theresiakwartier
in Raamsdonksveer

Gezellig wonen in het mooie Brabantse dorp Raamsdonksfeer? Dat kan in het Theresiakwartier! In totaal komen hier 72 nieuwbouwwoningen, bestaande uit verschillende soorten woningtypes. De woningen worden aangeboden aan diverse doelgroepen, zowel jong als oud, zodat een brede doelgroep bereikt wordt met het nieuwbouwplan.

Theresiakwartier Raamsdonksveer, ASWA Keukens Dordrecht

Aan de rand van het centrum in Raamsdonksveer, dorp in de gemeente Geertruidenberg, ligt het plan Theresiakwartier. De ligging naast het centrum in de luwte geeft de plek een bijzonder karakter.

Verdeeld over 3 zones worden 72 nieuwbouw woningen gerealiseerd en een dagbestedingsgebouw waar verschillende vormen van zorg en ondersteuning worden aangeboden. Daarnaast is er veel aandacht voor groen.

In het Theresiakwartier komen appartementen, hoek- en rijwoningen en studio’s. De woningen gaan gefaseerd in de verkoop: 27 appartementen in de eerste fase (zone 2) en 16 gezinswoningen in de tweede fase (zone 3). Ook het kleinschalige woongebouw met de 29 studio’s komt in zone 3 te liggen. Zone 1 bestaat uit het woonzorg- en dagbestedingsgebouw.

De keukens

Samen met de ontwikkelaar is er in dit project een complete inspiratiekeuken ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm duurzaam Greengridz keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de inspiratie opstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Dordrecht.

Ontwikkelaar

Rezidenz Development

Aannemer

Ban Bouw

Architect

Pauwert Architectuur

Makelaar

Van de Water / Verbrugge groep

Keukenzaak

ASWA Keukens Dordrecht