’t Bloemenhofke in Nederwetten

Project_BAN bouw_'t Bloemenhofke_Nederwetten 3

Project ’t Bloemenhofke in Nederwetten.

Verscholen in het prachtige dal waarin de Dommel vrij meandert, ligt tussen Son en Nuenen op een steenworp afstand van Eindhoven, het prachtige dorpse Nederwetten. Eén van de meest pittoreske dorpen die Brabant rijk is. Hoe klein ook, Nederwetten is een erg actief dorp dat altijd in beweging is en op slechts 5 minuten afstand van Eindhoven ligt.

Nabij de dorpskern worden prachtig vormgegeven dorpsvilla’s met een statige en landelijke uitstraling en een laag energieverbruik mede door de toepassing van zonnepanelen gerealiseerd. ‘t Bloemenhofke biedt kansen. Negen wel te verstaan. Aan de Bloemhoefstraat verrijzen binnenkort namelijk negen prachtige ruim opgezette dorpsvilla’s. Vrijstaand of vrijstaand geschakeld. Het is hierbij mogelijk op basis van individuele verzoeken uw persoonlijke woonwensen te verwezenlijken. Zo bieden we senioren de mogelijkheid een levensloopbestendige woning te realiseren. Maar ook een uitbouw van de woonkamer of extra leefruimte behoort tot de mogelijkheden. De keuze is aan u. Alles is in principe bespreekbaar. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Ook hier kunt u natuurlijk kiezen voor een andere bestemming van de ruimtes. De vliering in de nok is in ieder geval de finishing touch van deze prachtige dorpsvilla’s.

De keukens:
Er is voor dit project niet gekozen voor de inzet van een basiskeuken maar er is bewust gezocht naar advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn / haar eigen keukenwensen in te vullen. Bij ASWA keukens kunt u op de website uitgebreid inspiratie opdoen en kunt u uw persoonlijke moodboard maken. Samen met uw adviseur kunt u uw persoonlijke keuken ontwerpen. De aannemer zorgt ervoor dat wanneer u bij ASWA keukens koopt het basis leidingwerk gratis wordt verlegd binnen de keukenruimte.

Ontwikkelaar:
Van Santvoort BV.

Aannemer:
Aannemingsbedrijf Ban Bouw B.V.

Architect:
Van Santvoort Architecten