Steegsche Velden fase 2
in Best

In het Brabantse Best wordt de tweede fase van het project Steegsche Velden gerealiseerd. De huizen zijn ontworpen met een eigentijdse stijl die een knipoog geeft naar de traditionele ambachtelijke architectuur van het dorp.

De 13 woningen van deze fase bieden allen een klassieke uitstraling en modern wooncomfort. Het metselwerk is voorzien van subtiele kleurnuances en de plinten en gevels hebben opvallende accenten die voor een gezellige afwisseling zorgen. Steegsche Velden fase 2 biedt ruime straten en percelen met veel ruimte voor groen, ontmoeten en spelen. Het project voldoet aan de milieuvriendelijke en duurzame normen van vandaag de dag.

Het project ligt op slechts enkele minuten afstand van de gezellige dorpskern van Best. Best heeft een breed scala aan recreatieve en culturele mogelijkheden te bieden. Het beschikt over diverse musea, een dierenpark, een openluchttheater en talrijke culturele organisaties en verenigingen. Bovendien biedt Best zwembaden, sportvelden en een golfbaan voor de sportliefhebbers. Daarnaast zijn er voldoende scholen, inclusief VWO-onderwijs, en opvallend veel werkgelegenheid in de regio.

De keukens

Samen met de projectontwikkelaar heeft ASWA Keukens een complete inspiratiekeuken ontworpen van het merk Silverline. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. De aanwezigheid van een 2 cm design composiet werkblad maakt de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. Vul jij de keuken liever geheel naar eigen wens in? Kom dan langs in onze showroom in Helmond, onze verkoopadviseurs helpen je graag!

Ontwikkelaar

Kero Vastgoedontwikkeling

Aannemer

Bouwbedrijf van Gerven BV

Makelaar

van Santvoort Makelaars

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond