Sjtadshaof
in Roermond

In de geliefde wijk Sjtadshaof in Roermond ontstaat ruimte voor nieuwe bewoners. Hier woon je dicht bij de stad, in een wijk met lekker veel groen, met een frisse uitstraling en fijne sfeer.

Sjtadshaof Roermond, ASWA Keukens Helmond

Maak je woondromen waar in Sjtadshaof in Roermond. In totaal komen hier 26 levensloopbestendige woningen. Ruim, veel licht, een fijne tuin en een indeling die je in staat stelt om hier een fijne toekomst tegemoet te gaan. Heerlijk, vrij wonen als je nog actief en fit bent, comfortabel en veilig.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk werd geluisterd naar de wensen van toekomstige bewoners. Het resultaat is een wijk die met aandacht is gebouwd, bestaande uit tweekappers en vrijstaande woningen. In een kleinschalige buurt in het groen, aan de rand van stad. De woningen zijn zeer energiezuinig en onder hoogwaardige architectuur afgewerkt.

De keukens

In dit project is samen met de ontwikkelaar een complete basiskeuken ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van 4 keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2,5 cm duurzaam Greengridz keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

JPO

Aannemer

Jongen Bouwpartners

Makelaar

Damen Makelaardij / Jack Frenken makelaars

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond