Riederkercke
in Ridderkerk

Wonen in Riederkercke betekent wonen in comfort, op een gemoedelijke, waterrijke en groene locatie. Het project bestaat uit 11 ruime 4-kamerappartementen in een duurzaam en kleinschalig nieuwbouwcomplex met veel luxe en comfort.

Project Riederkercke Ridderkerk SieMatic Keukenontwerp, ASWA Keukens

Project Riederkercke in Ridderkerk met ASWA Keukens

In 2016 startte het ontwikkelteam van Herkon de gesprekken met de betrokken grondeigenaren in Ridderkerk. Al snel werden ze het eens: de twee percelen aan de Kievitsweg in de wijk Slikkerveer konden heel mooi worden samengevoegd. Zo werd de basis gelegd voor het mooie Riederkercke. Een kleinschalig project met ruimte voor 11 luxe vierkamerappartementen.

De nieuwbouw appartementen worden duurzaam gebouwd en kennen een hoogwaardig afwerkingsniveau. Dat ziet u onder andere terug in de ruime woonkamers en buitenruimtes. En er blijft ruimte voor de individuele wensen van de kopers. Deze kunnen zij in het verdere proces kenbaar maken. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van zonnepanelen op het dak. Aan alles is gedacht. Riederkercke is hiermee het resultaat van een interactief proces met de mogelijk toekomstige bewoners. Dat maakt wonen in Riederkercke uniek!

Project Riederkercke Ridderkerk SieMatic Keukenontwerp, ASWA Keukens

Project Riederkercke in Ridderkerk met ASWA Keukens

De keuken:
Samen met de projectontwikkelaar is er in dit project gekozen voor de inzet van een zeer complete basiskeuken van het veelzijdige designmerk SieMatic, waarbij er bewust is gezocht naar persoonlijk advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn/haar eigen keukenwensen verder in te vullen. De luxe basiskeuken is voorzien van maar liefst zes Siemens inbouwapparaten met o.a. een combi-stoomoven. Daarnaast is het werkblad van een 2 cm “light design” (gepolijst) composiet. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Ontwikkelaar:
Herkon

Aannemer:
Bouwonderneming Stout

Architect:
KuiperCompagnons

Makelaar:
Atrium Makelaardij Ridderkerk

Keukenshowroom: 
ASWA Keukens Dordrecht