Ridderrijk in Delft

Project Ridderrijk in Delft

Project Ridderrijk in Delft. Keukens van het merk Bribus.

Tussen de schilderachtige en sfeervolle stad Delft en het groene Midden-Delfland ligt nog een stukje Holland te wachten op haar nieuwste bewoners. Waar eens de Romeinen zich vestigden op de vruchtbare grond en er moestuinen en boomgaarden hielden, breidt de nieuwe wijk in de zogenaamde Harnaschpolder zich verder uit. Op het kavel Ridderrijk zijn 100 nieuwe, complete en zeer betaalbare woningen gebouwd. Inmiddels is er een tweede fase, bestaande uit 71 woningen, gestart. Ridderrijk grenst aan Den Hoorn, dat zijn dorpse sfeer door de eeuwen heen heeft weten te bewaren.

De energie van de stad en de rust van het dorp. De groene, waterrijke, typisch Hollandse polders lonken de dagrecreant. Vijf minuten met de fiets en je bent in het dorp, tien minuten en je bent in het centrum van Delft of in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk. De A4 ligt dichtbij en deze geeft een uitstekende verbinding met Den Haag, Schiphol, Amsterdam en via de A13 richting Rotterdam.

Vesting, Fort en Burcht. Drie types zeer complete, ruime, eigentijdse woningen met tuin die straks het gezicht van Ridderrijk gaan bepalen. Bovendien zijn er veel leuke varianten in de bouw, die de wijk een levendig beeld gaan bezorgen. Uniek in deze nieuwe woonwijk zijn de bijzondere dakoverstekken, die tot nu toe in deze omgeving nog niet waren toegestaan. Het is een van de vele varianten die binnen de verschillende types voorkomen.

Het zal een kleurrijke buurt worden met ruime straten, groenvoorziening en een rijke variatie. Drie typen woningen, die met roodstenen gevels duidelijk bij elkaar horen maar elk hun eigen karakter hebben. Neem type Fort met afwisseling in het gevelbeeld door langs- en dwarskappen. Of type Vesting, met modern-klassieke bouw en een tuin aan de slotgracht. En dan is er type Burcht: de grootste van de drie. Stoere, strakke, smaakvolle panden, allen voorzien van veel licht in huis en met een flinke achtertuin.

De keukens:
Voor dit project is door Verwelius standaard gekozen voor een Bribus keuken. In de showroom heeft de koper alle vrijheid om de keukenruimte naar eigen wensen in te vullen. Een mogelijkheid waar ruim gebruik van wordt gemaakt.

Ontwikkelaar:
Bouwmaatschappij Verwelius B.V.

Aannemer:
Bouwmaatschappij Verwelius B.V.