Parkzicht in Rotterdam

Project_Amare Vastgoed_Parkzicht Rotterdam_2

Project Parkzicht in Rotterdam. Keukens van het merk SilverLine

Parkzicht ligt pal tegen het Zuiderpark aan, met 215 hectare het grootste stadspark van Rotterdam en omstreken. Aan de overkant van de Oldegaarde begint het Zuiderpark met zijn vele, vele recreatiemogelijkheden: bos, gras, watertjes, eilanden, strandje, moerasgebied, sportvelden, volkstuinen en de leukste speelplekken. Stap je de voordeur uit, dan zie je groen in allerlei schakeringen en voel je de ruimte van het park.

De drielaagse woningen aan de Oldegaarde zijn te verdelen in drie typen: A, B en C, afhankelijk van hun ligging in het rijtje: type A is de tussenwoning, type B en C zijn de hoekwoningen. De woningen zijn licht en met een woonoppervlakte vanaf 127 m2 lekker ruim. De woonkamer heeft een open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kijkt u uit op de voetbalvelden met direct daarachter het groene Zuiderpark. De schuifpui aan de achterkant leidt naar de zonnige achtertuin op het zuiden. Ook de toiletruimte en de badkamer op de eerste verdieping zijn instapklaar: voorzien van mooi tegelwerk en kwaliteitssanitair. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers van ca. 14, 9 en 8 m2. Op de tweede verdieping is een vrij indeelbare ruimte van ca. 41,5 m2 waar gemakkelijk twee extra kamers te realiseren zijn. Alle woningen hebben een eigen, toegewezen parkeerplaats op het binnenterrein.

In de stad en toch echt buiten
Het Zuiderpark is een uniek stukje Rotterdam. Je bent in een grote stad, met het openbaar vervoer of met de auto ben je zó in hartje centrum, met zijn enorme voorzieningenaanbod. Tegelijkertijd ben je toch echt buiten. Dé plek om in het Zuiderpark te ontspannen is het strandje aan het water.

Rotterdam is een stad die voor veel mensen steeds aantrekkelijker wordt. Om te wonen, te werken, naar school te gaan, te winkelen, te sporten en uit te gaan. Een unieke stad waar ruim 175 culturen elkaar vinden op allerlei gebieden. Een stad waar voor iedereen, van jong tot oud, iets te beleven is.

De keukens:
Samen met Amare Vastgoed hebben we een voorbeeld keuken ontworpen van het merk SilverLine. Door de vele mogelijkheden biedt dit merk altijd een passende basiskeuken voor verschillende segmenten, doelgroepen en prijsklassen. Kwalitatief een zeer goede keuken met luxe uitstraling, voor een concurrerende prijs. Dat maakt SilverLine een ideale keuken voorzien van 5 apparaten en een kunststof blad.

Ontwikkelaar:
Amare Vastgoed en Montis Vastgoed

Aannemer:
Bouwbedrijf Wagemakers Oss