Parkvilla’s Bosrijk in Eindhoven

Project Parkvilla's Bosrijk Meerhoven in Eindhoven De nieuwe Parkvilla’s worden gebouwd in de groene en levendige omgeving van Bosrijk, onderdeel van de nieuwbouwwijk Meerhoven in Eindhoven. Hier vormt het groen de grens van jouw domein. Dat is pas fantastisch wonen! Bovendien wordt het leven je hier gemakkelijk gemaakt. Het ruim opgezette park Meerland biedt vele recreatiemogelijkheden voor jong en oud nabij je woning en je bent met je auto snel op weg.

Heb je schoolgaande kinderen? Dan ben je hier in Meerhoven op de juiste plek. Ook voor de dagelijkse boodschappen in winkelcentrum Meerhoven hoef je niet ver op stap. Bosrijk in Meerhoven combineert dit allemaal op één dynamische plek!dit nieuwe  project, wordt gebouwd in Waterrijk in Meerhoven te Eindhoven.

Op de begane grond een prachtige woonkamer, complete keuken met inbouwapparatuur in een ruimte die groot genoeg is voor een riante eettafel en ook nog een bijkeuken voor je voorraad. Daarnaast vind je op de begane grond 2 werk- en/of speelkamers en een garage die ruimte biedt voor alle fietsen en 2 auto’s. Op de verdieping is ruimte voor 4 slaapkamers en 2 compleet ingerichte badkamers. Hier heb je tevens de mogelijkheid om een op het zuiden gericht dakterras van maar liefst 80 m2 te creëren.

Heerlijk genieten van de zon of als het wat kouder wordt, biedt bijvoorbeeld een buitenhaard hier uitkomst. Alle ruimten zijn vormgegeven rondom een prachtige, centraal gelegen patio. Een buitenruimte van circa 6 x 6 meter met volop ruimte voor een gezellige barbeque. Maar ook om de villa heen heb je volop ruimte, waar jouw tuin passend bij de omliggende natuur zo is ingericht met bomen, bossages en looppaden, dat de privacy tussen de Parkvilla’s optimaal is.

De keukens:
Voor dit project is samen met de project ontwikkelaar Bloom Vastgoedontwikkeling bv gekozen voor een opstelling in het designmerk SieMatic. Met een complete eilandopstelling is een ontwerp voor de Parkvilla’s ingevuld voorzien van 6 Siemens apparaten en een composiet werkblad. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Ontwikkelaar:
Bloom Vastgoedontwikkeling B.V.

Aannemer:
Bouwbedrijf Wagemakers B.V.

Architect:
Happel Cornelisse Verhoeven Architecten BV