Oranjekade
in Helmond

Eén ding is in ieder geval zeker: het Helmondse centrum wordt straks weer een stuk mooier! Op loopafstand van het centrum ontstaat namelijk een nieuwe fraaie buurt genaamd Oranjekade. Een hoogwaardig woon-, winkel en recreatiegebied. In totaal worden hier 265 woningen en appartementen gerealiseerd in diverse prijsklassen, zowel koop als huur.

Oranjekade Helmond, nieuwbouw woningen, ASWA Keukens

In Oranjekade woon je straks pal aan het water dat zo kenmerkend is voor Helmond: het kanaal. Oranjekade wisselt stijlvolle pakhuisarchitectuur af met eigentijdse woongebouwen. Het plan heeft een allure die je in wereldsteden als Amsterdam en Berlijn ziet. Hier woon je in de natuur en ben je toch binnen een paar minuten in het hart van de bruisende stad. Veel beter kun je het niet treffen!

Verdeeld over 15 woongebouwen komen circa 265 huur- en koopwoningen in allerlei soorten, vormen en maten. Denk aan herenhuizen en stadswoningen met meerdere woonlagen, studio’s, appartementen en penthouses. De woonoppervlaktes variëren van circa 40 m² tot ongeveer 200 m².

Als je straks een woning koopt in Oranjekade, dan kan je jouw nieuwe woning helemaal personaliseren en zelfs volledig woonklaar laten maken. Via Housing Heroes krijg je namelijk een eigen wooncoach die je van begin tot eind begeleidt in het maken van alle keuzes en heb je één aanspreekpunt om jouw woning volledig naar eigen smaak aan te passen en in te richten. Denk hierbij aan de indeling, vloer- of wandafwerking, gordijnen, verlichting en zelf het meubilair. Zo hoef je straks alleen nog maar je verhuisdozen uit te pakken,  dat is pas lekker thuiskomen!

De keuken

Oranjekade biedt een diversiteit aan woningtypen op een prominente ‘hippe’ locatie in Helmond. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte. Samen met de projectontwikkelaar Rezidenz Development en aannemer BanBouw is er voor de woningen in dit project een luxe keuken ontworpen van het merk Silverline of SieMatic. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van een luxe inductiekookplaat met hierin de afzuiging verwerkt en daarnaast een geïntegreerde vaatwasser, combimagnetron en een koelkast. Door de aanwezigheid van een 2 cm design werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

Rezidenz Development

Aannemer

BanBouw

Architect

Architecten|en|en

Makelaar

Era vb&t Makelaars en Van Santvoort Makelaars

Keukenzaak Helmond

Keuken showroom ASWA Keukens Helmond