OpDreef Aan de Braassem

Wonen aan het water op een unieke plek midden in het prachtige landschap van het Groene Hart. In Roelofarendsveen, direct aan het Braassemmermeer, wordt gebouwd aan een nieuwe woonwijk: Aan de Braassem. Het nieuwbouwgebied wordt gevormd door een aantal royaal opgezette wooneilanden. Het eerste eiland dat ontwikkeld wordt is OpDreef. 

Project - OpDreef Aan De Braassem F2 - 5.1 Eengezinswoning [1]

Project OpDreef Aan De Braassem met ASWA Keukens

Kaag en Braassem is een gemeente in Zuid-Holland welke bestaat uit elf kernen. De naam staat onder meer voor het recreatieve karakter van de gemeente. Het Braassemermeer en de Kagerplassen zijn de twee grote wateren waar volop gerecreëerd wordt. Roelofarendsveen, waar ‘Aan de Braassem’ gerealiseerd wordt, is een van de grootste kernen in de gemeente. Naast recreëren bent u, door de gunstige ligging bij de A4, in een mum van tijd bij Schiphol, Amsterdam, Leiden en Den Haag. Rondom het plangebeid zijn tevens allerlei voorzieningen voorhanden. Van scholen en winkels tot jachthavens en restaurants. Wat wilt u nog meer?

Aan de Braassem is OpDreef!
OpDreef is het startschot van de prachtige waterrijke wijk. Het eerste eiland dat ontwikkeld wordt is OpDreef. Dit project bestaat uit de volgende fasen.

Fase 1
Aan de Braassem wordt gevormd door een aantal royaal opgezette wooneilanden. Het eerste daarvan is OpDreef waar in de eerste fase 33 woningen in verschillende typeringen worden gebouwd. Het woonprogramma bestaat uit vier woningtypen met een aantal varianten per type. De woningen worden compleet geleverd inclusief een moderne badkamer en een keuken met apparatuur.

Fase 2
Fase 2 is nu in verkoop en bestaat uit 36 woningen in 3 verschillende typeringen. Een breed aanbod voor een uiteenlopend budget. Let ook op de verschillende liggingen van de woningen in de 2e fase van OpDreef. Een deel ervan ligt namelijk met de voor- of achterzijde direct aan het water. Het andere deel ligt aan een gezellige woonstraat. Aan u de keuze.

Fase 2a
Na het succes van fase 2, start binnenkort de verkoop van fase 2a. Ook in deze deelfase kunt u kiezen uit een breed scala aanbod voor een uiteenlopend budget. Fase 2a bestaat uit 51 woningen in 4 verschillende typeringen.

De Keuken 
OpDreef wordt een heel gevarieerd wooneiland, waarop zowel twee-onder-één-kap-woningen als eengezinswoningen in diverse uitvoeringen komen. Voor de verschillende type woningen van fase 2a hebben we speciaal voor de kopers in dit project een compleet basisontwerp samengesteld. In de basis is gekozen voor een Bribus Keuken mogelijk voorzien van 5 inbouwapparaten met o.a. koel en/of vriescombinatie, combimagnetron en een volledig geïntegreerde vaatwasmachine. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Projectontwikkelaar
Aan de Braassem wordt ontwikkeld door Braassemerland VOF, een samenwerkingsverband tussen Bouwmaatschappij Verwelius en VolkerWessels Vastgoed.