Ons Hof in Luchen te Mierlo

Project Ons Hof sfeerbeeld 1

Ons Hof in Mierlo voorzien van ASWA keukens

Woningen gegroepeerd rond een park. Voortuinen gemarkeerd met groene hagen en bomen tussen parkeervakken. Het karakter van landelijk wonen komt terug in de architectuur en opzet van de koopwoningen in ‘Ons Hof’. Korte rijen met maximaal vier of vijf woningen. Maar liefst 14 van de 18 huizen hebben een achtertuin op het westen. Daarbij is gedacht aan de voorkeur van jonge gezinnen, voor wie het prettig is om ’s avonds na het werk met de kinderen nog heerlijk te genieten van de avondzon.

Levensloopbestendige woningen
‘Ons Hof’ telt zes hoekwoningen, alle met een levensloopbestendig woonconcept. Wat bedoelen we daarmee? De zeer royale begane grond biedt talrijke indelingsmogelijkheden, waardoor de woningen voor vele levensfasen geschikt zijn. Of het nu gaat om een woonkeuken, slaap- en badkamer, een speelhoek, een ‘en suite’ woonkamer of een inspirerende werkplek: jouw hofwoning biedt ruimte voor de meest uiteenlopende woonwensen.

Duurzaam
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel in ‘Ons Hof’. Inzet van herbruikbare materialen. Producten van duurzaam producerende ondernemingen. En woningen die zodanig georiënteerd zijn dat zonnepanelen rendabel kunnen worden toegepast. Bij bijna driekwart van de nieuwbouw woningen kan dit. Geïntegreerd aan de achterzijde, zodat het dorpse beeld van Luchen Mierlo onaangetast blijft.

Mandelig erf: Groene Plek
Zes huizen grenzen direct aan een prachtige groene plek, gelegen op het zuiden: een privé-erf dat in mandeligheid aan de kopers van deze woningen wordt uitgegeven. Een plek waar kinderen straks heerlijk kunnen buitenspelen en buren elkaar ontmoeten. Dus of je nu samenwoonplannen koestert, opgroeiende kinderen een fijn thuis wilt geven of welverdiend gaat genieten nadat het kroost is uitgevlogen: in ‘Ons Hof’ tref je ongetwijfeld de woning van jouw dromen.

De keukens:
Voor dit project is samen met de project ontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid B.V. gekozen voor een mix aan voorstellen passend bij het karakter van elke fase. Het project is in volle gang.

Ontwikkelaar:
Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid B.V.

Aannemer:
Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid B.V.

Architect:
LSWA Architecten