De Nieuwe Vloed
in Son en Breugel

In De Nieuwe Vloed woon je in een landelijke omgeving en door de centrale ligging ben je zo in het centrum van Son en Breugel. Een kleinschalige aangename nieuwe wijk aan de Kanaalzone in Son. Gelegen tussen de Bontstraat, Nieuwstraat en de Kanaaldijk Noord.

Project De Nieuwe Vloed in Son en Breugel

Project De Nieuwe Vloed in Son en Breugel met ASWA Keukens

Het nieuwbouwproject De Nieuwe Vloed aan de Kanaalzone in Son bestaat uit drie afzonderlijke delen met ieder een eigen karakter. Zo komen er luxe tweekappers met prachtig zicht op het kanaal met zijn bootjes, op de tweede locatie aan de entree van Son staat een kleinschalig appartementengebouw gepland en aan de Bontstraat komen vriendelijke geschakelde woningen met tuinen op het zuiden.

Iedere locatie biedt een fijne woonplek voor een andere doelgroep. Maar allemaal hebben ze als gemene deler dat ze zijn ingericht met de schaal van Son in het achterhoofd. Geen grote, logge gebouwen maar openheid in een mix van lage bebouwing. En dat in een diversiteit aan prijsklassen. Een mooie, vriendelijke entree voor Son!

De keuken:
Vanwege de diversiteit van de woningen en de verschillende woningtypes, is er gewerkt met een viertal keukenontwerpen. In samenspraak met Gebr. Van Stiphout Projectontwikkeling is er gekozen voor ons veelzijdige huismerk SilverLine. De opstellingen variëren van een rechte opstelling tot een luxe eiland opstelling en zijn compleet afgewerkt met een passende apparaten set en een dun design werkblad. Zo is er voor elk project een passend keukenconcept!

Ontwikkelaar:
Gebr. Van Stiphout

Aannemer:
Bouwgroep van Stiphout

Architect:
Bert van Breugel

Keukenshowroom: 
ASWA Keukens Uden