Natuurlijk Laarveld fase 3
in Weert

Natuurlijk Laarveld: een fijne, nieuwe wijk ten noorden van Weert. Typerend voor Laarveld is de kwaliteit van de leefomgeving, de zeer ruime opzet van de woningen en de wijk en de aanwezigheid van veel groen. In totaal worden er 57 grondgebonden eengezins- en levensloopbestendige woningen in fase 3 gebouwd.

De bijzondere ligging van Natuurlijk Laarveld en het unieke karakter van de streek vragen om een bouwstijl die recht doet aan die omgeving. Bouwen en wonen met kwaliteit dus: een fijn perceel waar je de ruimte hebt, mooie architectuur en zorgvuldig gekozen materialen en kleuren.

De planontwikkeling van 57 woningen binnen fase 3 behelst een variatie in typologie aan grondgebonden woningen waarbij het groene landelijke karakter van het woongebied centraal staat. Het woningaanbod bestaat uit 5 vrijstaande, 30 geschakelde en 22 levensloopbestendige woningen. In welke levensfase je je ook bevindt, hier is het genieten. En… je hoeft hier nooit meer weg. Hoe fijn is dat?

De keukens

In dit project is samen met JPO een luxe keuken voor iedere woning ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vier of meer keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design composiet werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

JPO

Aannemer

Jongen Bouwpartners

Info & verkoop

Dwars Makelaars B.V.

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond