Molenheide Buiten
in Mill

In de buurt van Natuurgebied Molenheide ligt ’t Kavelt. Op deze locatie, aan de zuidrand van Mill, wordt het nieuwe woongebied ‘Molenheide Buiten’ gerealiseerd. Een bijzondere ‘dorpse uitbreiding’ die in een aantal fasen uitgevoerd wordt.

Molenheide Buiten Mill, ASWA Keukens Uden

In het nieuwe woongebied ‘Molenheide Buiten’ komen in totaal 47 koopwoningen, bestaande uit kleine en grote vrijstaand geschakelde twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en woningen met een veranda.

Voor de ontwikkeling van dit plan is een ontwerpvisie opgesteld. Een visie gericht op het behoud van de bestaande natuur- en cultuurwaarden. Zo wordt niet de natuur aangepast aan de woningen, maar wordt het wonen ingepast in de natuur. Keuzes met betrekking tot beplanting, bomen en de afscheiding van percelen worden weloverwogen gemaakt.

De keukens

Samen met de projectontwikkelaar is er in dit project een complete inspiratie keuken ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de inspiratie opstelling ter inzage. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Uden.

Ontwikkelaar

Cedrus Vastgoed Ontwikkeling BV

Architect

Pauwert Architectuur

Makelaar

Makelaardij Twan Poels

Keukenzaak

ASWA Keukens Uden