Maashaeghe Park in Boxmeer

Thuiskomen in Maashaeghe Park. Tot rust komen na een hectische dag. Op je favoriete plek in huis. Genieten van het ruime uitzicht, de vogels en de schittering van de Maas. Een moment van bezinning. Elke keer als je thuiskomt, ervaar je het weer: het is een voorrecht om hier te wonen.

Maashaeghe Park bevindt zich op de prachtig gelegen locatie van het voormalige Maasziekenhuis in Boxmeer, op circa tien minuten lopen van de sfeervolle dorpskern. Grenzend aan het fraaie Maasheggenlandschap geniet je er van al het groen, het ruime uitzicht en het buitenleven. In een streek waarin Brabantse gastvrijheid, het bourgondische leven en de bijbehorende gemoedelijkheid samenkomen. Het prima bereikbare Boxmeer staat bekend om zijn goede aanbod van voorzieningen op het gebied van scholen, sport en cultuur.

Met in de nabijheid alle voorzieningen die nodig zijn om comfortabel te leven. Een slingerende groene laan, glooiend landschap, bos, dijken, ruime kavels en aantrekkelijke architectuur. Wensen en werkelijkheid sluiten hier naadloos op elkaar aan. De nieuwe woningen in Maashaeghe Park staan in een groene en veilige woonomgeving. Er is keuze uit twee-onder-een-kapwoningen, semi-bungalows en vrijstaande woningen.

De keuken:
Samen met Bouwaccent Vastgoedontwikkeling en Houta is er per woningtype een luxe keuken ontworpen van het veelzijdige merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf Siemens keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een composiet werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Uden.

Aannemer:
Houta

Ontwikkelaar:
Bouwaccent Vastgoedontwikkeling

Showroom:
ASWA Keukens Uden