Luminous Living in Waterrijk Eindhoven

Doordachte architectuur met een kwaliteit die uniek is. Ruimtelijk wonen, badend in het licht en met vrij uitzicht op het groen. Dat is Luminous Living. 

Project Luminous Living in Waterrijk Eindhoven met SieMatic keukens

Project Luminous Living in Waterrijk Eindhoven met SieMatic keukens

Op een prachtige plek in Waterrijk, tegen het park van Meerhoven aan, worden 7 riante villa’s gerealiseerd onder de naam ‘Luminous Living’. De woningen zijn stuk voor stuk uniek en ontworpen op hun specifieke plek in de tuin, met zicht op het park. Privacy, zichtlijnen en lichtinval zijn zorgvuldig afgewogen. De ruimtes zijn prettig van maat en leveren geborgenheid. Overal wordt met daglicht gespeeld. De gemeenschappelijke tuin voegt zich in het park. Het open en vrije karakter onderstreept de kwaliteit en ruimtelijkheid van de woningen.

De grens tussen binnen en buiten vervaagt. Dat wordt nog eens onderstreept in de patiotuin die op mooie dagen het kloppende hart in huis vormt. Speelse doorkijkjes en lange zichtlijnen maken dat je met iedereen in huis contact kunt maken als je dat wilt. Grote raampartijen, schuifpuien en (eventuele) dakterrassen halen het omringende landschap in huis. Dat maakt deze woningen zo bijzonder. Een tuin zonder einde.

Bekijk hier de brochure van Luminous Living.

Sfeerimpressie:
Om u een nog beter beeld te geven van de sfeer en mogelijkheden binnen Luminous Living, vindt u hier enkele impressies. Klik op de afbeelding voor een vergroting. Meer impressies vindt u hier.

De keuken:
Luminous Living biedt verrassende villa’s, met een doordachte architectuur omgeven door het groen, op een prominente locatie. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte. In de basis is steevast gekozen voor kwaliteitsmerken. Voor dit project is er daarom gekozen voor designmerk  SieMatic. De zeer luxe basiskeuken is voorzien van maar liefst vijf Siemens inbouwapparaten met o.a. een stoomoven.  Daarnaast is het werkblad van een 2 cm “light design” multiplex. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Ontwikkelaar:
Bloom VastgoedCreatie

Aannemer:
Hartman Bouwbedrijf

Architect:
FAAM architects