Living Liverdonk
in Helmond

Het nieuwbouwproject LIVING Liverdonk bestaat uit 31 koopwoningen en is gelegen aan de rand van Brandevoort op loopafstand van de “dorpskerk” De Veste en dichtbij uitvalswegen richting Helmond en Eindhoven. Rustig wonen in het groen met de levendigheid van stadskernen dichtbij. Wat wil je nog meer!

Project LIVING Liverdonk 7 & 8, ASWA Keukens Helmond

Project LIVING Liverdonk 7 & 8, ASWA Keukens Helmond

Bijzonder metselwerk, afwisseling in bouwhoogten en natuurlijk de voor Liverdonk kenmerkende gekeimde gevels geven LIVING Liverdonk een landelijke, frisse look. Brabantse stijlkenmerken vormden de basis voor de architectonische vormgeving van de nieuwbouw woningen.

Het plan betreft 31 koopwoningen bestaande uit 5 vrijstaande (geschakelde) woningen, 20 twee-onder-een-kapwoningen en 4 tussen- en 2 hoekwoningen op kavels variërend van 124 tot 448 m². Het merendeel van de in traditionele Brabantse bouwstijl ontworpen woningen heeft een garage.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de verschillende woningtypen:

De keukens

In dit project is samen met Cedrus Vastgoed Ontwikkeling gekozen voor een andere aanpak. De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een maatwerk keuken aan, ofwel een keuken op maat voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de indeling van de woning.

Ontwikkelaar

Ontwikkelingscombinatie Cedrus-Adriaans Brandevoort VOF

Aannemer

Bouwbedrijf van Gerven B.V.

Info & verkoop

Adriaan vd Heuvel makelaars, ERA vb&t makelaars & Van Santvoort makelaars

Keukenzaak Helmond

Keuken showroom ASWA Keukens Helmond