Landgoed Schoonenburgh in Nieuw-Lekkerland

Altijd al willen wonen op een landgoed met het bos als achtertuin? Heeft u daarbij de voorkeur voor een gelijkvloerse woning? Binnenkort is het mogelijk! Van Wijnen ontwikkelt namelijk 22 exclusieve appartementen op Landgoed Schoonenburgh te Nieuw-Lekkerland. 

Project Landgoed Schoonenburgh in Nieuw-Lekkerland

Project Landgoed Schoonenburgh in Nieuw-Lekkerland

Voelt u zich thuis in de Alblasserwaardse natuur? Laat u dan charmeren door de gebiedseigen architectuur van het appartementengebouw, met houten geveldelen en een rieten kap. Kies uit verschillende woningtypen, met minimaal drie slaapkamers en oppervlakten tot circa 130 vierkante meter. En bovenal, geniet van alles wat deze ruime appartementen u te bieden hebben: veel daglicht, ultiem wooncomfort en een heerlijke tuin, balkon of loggia. Prijsindicatie: vanaf € 325.000,- v.o.n.

De keuken
Voor zowel de appartementen als de penthouses in dit project is samen met Van Wijnen West BV gekozen voor een opstelling in het veelzijdige merk SilverLine. In totaal zijn er twee keukens ontworpen op basis van de type woningen met een ruim aanbod aan Siemens apparatuur en voorzien van een 2cm design (composiet) werkblad. De kopers hebben de vrijheid om de keuken volledig naar eigen wensen in te vullen.

Ontwikkeling & realisatie
Van Wijnen West

Architect
Architectenburo Bikker

Keukenshowroom
ASWA Keukens Dordrecht