Laarveld
in Weert

Dertien luxe woningen in landelijk Weert. Genieten van ruimte in de groenste regio ter wereld. De zeer ruime opzet van de luxueuze woningen en de wijk typeert de kwaliteit van de leefomgeving Laarveld.

Project Laarveld in Weert, ASWA Keukens

Als je het hebt over het beste van twee werelden. Dan is het ‘Natuurlijk Laarveld’. Je hebt de ruimte om je heen, de stad in de buurt en alles wat je nodig hebt dichtbij. Supermarkten, scholen en verenigingen vind je op loop-of fietsafstand.

In Laarveld wordt een mix van overwegend vrijstaande en half vrijstaande huizen gebouwd. Voor gezinnen en zij die wat rianter willen wonen is Laarveld de locatie. Enerzijds woon je in een levendige woonwijk met alles wat je nodig hebt voor een goed leven, anderzijds bevind je je in een rijke groene omgeving.

Nu heb je de kans om met z’n tweeën of het hele gezin lekker te gaan leven in één van de 13 luxe woningen met berging en garage. Het huis en de directe omgeving in landelijk Weert… daar gaat iedereen blij van worden.

DE KEUKENS

Wat Laarveld typeert, is kwaliteit: kwaliteit van de leefomgeving, de zeer ruime opzet van de woningen en de wijk en de aanwezigheid van veel groen. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte. In dit project is samen met de ontwikkelaar Jongen Projectontwikkeling een luxe keuken voor iedere woning ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vier keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design composiet werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

ONTWIKKELAAR

Jongen Projectontwikkeling

AANNEMER

Jongen Bouwpartners

INFO & VERKOOP

Dwars Makelaars

KEUKENZAAK HELMOND:

Keuken showroom ASWA Keukens Helmond