Laapersveld in Hilversum

Project Laapersveld in Hilversum

Project Laapersveld in Hilversum. Keukens van het merk SieMatic.

Hilversum is niet voor niets een van de populairste woonplaatsen van Nederland. Dit prachtige populaire villadorp biedt alles wat het leven aangenaam maakt. Het fraaie project Laapersveld is gelegen in het prachtige Hilversum-Zuid, nabij Stadspark Laapersveld. 

Hilversum heeft als stad een duidelijke architectuursignatuur die teruggrijpt naar de jaren dertig van de vorige eeuw. Dit was dan ook de reden om het project daarbij aan te laten sluiten. De woningen zijn zo ontworpen dat de stijlkenmerken uit die tijd duidelijk zichtbaar zijn, maar met een eigentijdse interpretatie. De eenheid tussen de architectuur, de openbare ruimte en de stedenbouwkundige opzet heeft geresulteerd in een aangename woonbuurt die iets moois toevoegt aan de stad.

In het project verrijzen tien statige twee-onder-één-kapwoningen in jaren dertig stijl, alsmede enkele ruime rij- en hoekwoningen met ruime tuin. Nieuwbouw op hoog niveau, maar voor een zeer aantrekkelijke prijs. De woningen zijn prachtig gesitueerd op mooie ruime kavels. De ligging is perfect; binnen vier minuten zit u op de snelweg, NS Station Sportpark ligt op steenworp afstand en u kunt lopend naar het centrum van Hilversum.

Een gezellig en compact stadscentrum met een grote diversiteit aan winkels en horeca. Het mediapark, theaters, musea, de beste scholen, vele sportvoorzieningen zoals het nabijgelegen Sportpark Hilversum en de prachtige veelzijdige natuur; een perfecte mix van bossen, uitgestrekte heidevelden en plassengebieden, allemaal voor u binnen handbereik. Ook de centrale ligging en goede bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer maakt Hilversum tot een populaire woongemeente.

De keukens:
Voor dit project is samen met de project ontwikkelaar Novaform gekozen voor een SieMatic keuken. Voor dit project is er gebruik gemaakt van de “op maat” projectbrochure van SieMatic. In totaal zijn er 4 basiskeukens ontworpen voor de verschillende woningtypes. Van een hoekkeuken, parallel opstelling tot een zeer luxe eilandkeuken.

Ontwikkelaar:
Novaform Vastgoed Ontwikkelaars, Eindhoven

Aannemer:
Reuvers bouw en ontwikkeling, Oss

Architect:
Rothuizen Architecten