Laan van Swinden
in Hilversum

Laan van Swinden is het laatste veld met koopwoningen aan de rand van Hilversums nieuwste wijk, Anna’s Hoeve. De 4 hoekwoningen en 8 tussenwoningen zijn verdeeld over twee woonblokken en hebben een eigen parkeerplaats. De ligging in deze gezellige woonwijk met parkachtige uitstraling maakt het een fantastische plek om te wonen en te leven.

 

Qua architectuur en vorm is er in het aansluiting gezocht bij de al gerealiseerde woningen aan de overkant van de straat. Kenmerkend zijn de getimmerde goten en de robuuste kleur metselwerk welke de woningen een statige en luxe uitstraling geven. Deze luxe uitstraling wordt versterkt door het vele glas, de verfijning in het metselwerk en de witte kaders rondom de prominente gevelopeningen. Vanwege de markante ligging in het plangebied is er op de koppen gekozen voor een prominent volume met zijgevels die zijn vormgegeven als voorgevels. De verhoogde volumes sluiten daarnaast goed aan op het appartementengebouw achter ons plan, waarmee Laan van Swinden zich ook perfect nestelt tussen zijn aan twee zijden bebouwde omgeving.

De keukens

De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden en passend bij de indeling van de woning. De mogelijke opstellingen kunnen in diverse merken worden aangeboden zoals ons huismerk Silverline of met het designmerk SieMatic. Ook met de apparatuur kun je alle kanten op, denk aan het instapmerk Pelgrim maar ook Siemens of Miele zijn mogelijk. Voor de bladen hebben we ook vele mogelijkheden. Met andere woorden laat je inspireren bij ASWA keukens.

ONTWIKKELAAR

Projectontwikkeling van Stiphout

AANNEMER

Bouwbedrijf van Stiphout

ARCHITECT

Quadrant Architecten

INFO & VERKOOP

De Koster CS Makelaars

KEUKENZAAK:

Keuken showroom ASWA Keukens Hilversum