Knapenhoek
in Sint-Oedenrode

Wonen in Sint-Oedenrode is genieten van het Brabantse land op z’n mooist. De karakteristieke woningen van Knapenhoek vormen een perfect decor voor eindeloos woon- en leefplezier. Duurzaamheid en comfort gaan binnen dit nieuwbouwproject hand-in-hand.

Project Knapenhoek in Sint-Oedenrode, ASWA Keukens

In nieuwbouwproject Knapenhoek in Sint-Oedenrode worden 3 duurzame woningen gerealiseerd, bestaande uit een twee-onder-een-kapwoning en een vrijstaande woning. Kenmerkend voor deze woningen is de praktische indeling. Vanuit de keuken heb je direct zicht op de woonkamer. De woonkamer biedt genoeg ruimte voor een knusse zithoek en door de dubbel tuindeuren heb je vrij zicht op de stadstuin. De woningen zijn helemaal toekomstbestendig. Er is geen gasaansluiting en de woningen voldoen aan de nieuwste richtlijnen omtrent isolatie en energieverbruik. Beter voor het milieu en je merkt het ook iedere maand aan de lagere energierekening.

Wonen in Sint-Oedenrode is genieten van het Brabantse land op z’n mooist. De karakteristieke aangezichten vormen een perfect decor voor eindeloos woon- en leefplezier. In het historische centrum vind je een gevarieerd aanbod aan dagelijkse voorzieningen, winkels, horeca en diverse uitvalswegen zijn nabij. Het bloeiende lokale verenigingsleven kent een breed en kwalitatief aanbod voor jong en oud. Binnen 20 minuten bent u ook in de nabijgelegen lichtstad Eindhoven of het Bourgondische ‘s-Hertogenbosch.

Project Knapenhoek in Sint-Oedenrode, ASWA Keukens

De keukens

In dit project is samen Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling gekozen voor een andere aanpak. De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de indeling van de woning.

Ontwikkelaar

Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling

Aannemer

Bouwbedrijf van Stiphout

Makelaar:

Makelaardij van de Laar

Keukenzaak Uden:

ASWA Keukens Uden