King’s Park
in Zoetermeer

Stijlvol wonen in een levendige setting. Met vriendelijke huizen en uitnodigende wandelpaden. Een boek in het park? Een picknick aan het water? King’s Park is bedoeld om te wonen én te genieten. Met ruimte voor maar liefst 218 woningen geïnspireerd op de typisch Engelse Georgian architectuur. Op slechts een paar haltes van Zoetermeer-centrum.

In het levendige King’s Park is ruimte voor 218 woningen. De architect heeft zich laten inspireren door de Engelse Georgian uit de 18e eeuw. Met Family houses en apartments zoals je ook in Londen ziet. Vandaar de stijlvolle erkers en romantische hekwerken.

North en South Apartments zijn de twee beeldbepalende gebouwen aan de rand van King’s park. Strak en statig vormgegeven, bieden ze plaats aan 93 stijlvolle koopappartementen. Stuk voor stuk prettig ingedeelde, luxe afgewerkte twee-, drie- en vierkamerappartementen. Elke woning heeft zijn privé buitenruimte. Het park als achtertuin is extra. Net als het fabuleuze zicht vanuit de zeven verrassende penthouses. Liever huren? In de tussenliggende ‘Mansions’ komen 84 vrije sector huurappartementen. De 41 eengezinswoningen in ‘The Gardens’ hebben elk een eigen voor- én achtertuin.

King’s Park ligt aan de oostkant van Zoetermeer. Op 20 minuten van Den Haag, 30 minuten van Rotterdam en 45 minuten van hartje Utrecht. Met de RandstadRail ben je er nog sneller. Het dichtbijgelegen winkelcentrum Oosterheem heeft alles wat je nodig hebt: van supermarkten en speciaalzaken tot kinderopvang en een sportschool. Het grootste bos van de randstad genaamd het Bentwoud ligt op loopafstand. Met een golfbaan en maar liefst 80 kilometer aan fiets- en wandelpaden om te verkennen.

De keuken:
Samen met Kieboom & Van Wezel en aannemer Ballast Nedam West is er in dit project gekozen voor de inzet van een zeer complete basiskeuken van het veelzijdige designmerk SieMatic, waarbij er bewust is gezocht naar persoonlijk advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn/haar eigen keukenwensen verder in te vullen. De luxe basiskeuken is voorzien van maar liefst vijf inbouwapparaten en een 2 cm design kunststof werkblad. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Ontwikkelaar:
Kieboom & Van Wezel

Aannemer:
Ballast Nedam West

Makelaar:
Schieland Borsboom NVM Makelaars

Keukenshowroom: 
ASWA Keukens Dordrecht