Parc Glorieux in Vught

Al je wensen, ervaringen en dromen verzilveren in een luxe appartement in de kapel op Parc Glorieux te Vught. Samen ontwerpen en zorgeloos laten bouwen in hoge kwaliteit. Een kans die zich maar zelden voordoet en nu voor een beperkt aantal doortastende kopers mogelijk wordt!

Project Parc Glorieux in Vught

Project Parc Glorieux in Vught met SieMatic en SilverLine keukens

Het voormalige klooster Mariaoord kent een bewogen geschiedenis. Het gebouw diende achtereenvolgens als klooster van de zusters Ursulinen, in de oorlog als verblijfplaats voor Duitse troepen en daarna namen de zusters van Moerdijk hun intrek in het gebouw. Deze werden op hun beurt weer opgevolgd door de Broeders van Dongen. De laatste gebruiker was een middelbare school, het Willem I College. Dit gebouw, dat de status van Rijksmonument heeft, is gerenoveerd en verbouwd tot prachtige en karakteristieke appartementen. Met deze ingreep kreeg het pand een nieuw en duurzaam leven.

Parc Glorieux grenst aan het Park Reeburg en maakt deel uit van de landgoederenzone in de gemeente Vught. Dit gebied wordt direct ontsloten vanaf de Haldersebaan en de A2. Het centrum van Vught en het NS-station liggen op 10 minuten loopafstand.

De keukens:
In dit project is samen met de aannemer en ontwikkelaar gekozen voor een andere aanpak waarmee u de vrijheid heeft om de keuken perfect naar uw wensen aan te passen. Mede door de vrijheid in de indelingen van de appartementen en de mogelijke inzet van onze binnenhuisarchitecten bieden we hier voor elke koper een op maat keuken aan voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de vrije indeling van de appartementen. Bijgaand enkele mogelijke opstellingen welke in diverse merken kunnen worden aangeboden, kies bijvoorbeeld voor ons huismerk Silverline of juist voor het design van topmerk SieMatic. Ook met de apparatuur kunt u alle kanten op, denk aan Pelgrim maar ook Siemens of Miele zijn mogelijk. Met andere woorden laat u inspireren bij ASWA keukens. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende showrooms.

Ontwikkelaar:
Vrijborg

Aannemer:
Nico de Bont

Architect:
Woudstra Architecten