Jheronimus in Den Bosch

Project Jheronimus in Den Bosch

Project Jheronimus in Den Bosch. Keukens van het merk SieMatic.

Woontoren Jheronimus is een echte eyecatcher van Paleiskwartier, en van ‘s-Hertogenbosch. In Paleiskwartier komen wonen, werken en recreëren samen. Deze wijk beschikt over fraaie openbare ruimten, diverse culturele voorzieningen en efficiënte kantoorruimten. Het rustgevende groen en de centrale waterpartij geven de wijk een comfortabele uitstraling. Het buitengebied, met de natuurgebieden ‘de Gement’ en ‘de Bossche Broek’, is eenvoudig met de fiets te bereiken.

Wonen, werken en ontspannen zijn in Paleiskwartier op geheel natuurlijke wijze met elkaar verbonden! Bij de diverse restaurants, cafés en terrasjes in het Paleiskwartier kunt u heerlijk eten en drinken. Daarnaast is er ruimte gereserveerd voor een bioscoop en een luxe supermarkt. Sporten kunt u bij de diverse sportvoorzieningen in de wijk.

In totaal herbergen de 23 verdiepingen van deze markante toren 88 luxe koop- en huurappartementen. Het is, met haar 75 meter, de hoogste woontoren van Den Bosch. Ter vergelijking, de Van Lanschot-toren in Paleiskwartier telt 40 meter hoogte. Ze staat midden in het water (de Hofvijver) en bestaat uit heel veel glas. De appartementen zijn luxe afgewerkt met mooie materialen en de uitzichten zijn fantastisch.

De keukens:
Voor dit project is samen met de project ontwikkelaar Vesteda gekozen voor het A-merk SieMatic. De lotuswitte keuken is voorzien van een complete set Siemens apparatuur en een donker composiet werkblad. Voor de huurappartementen is deze (kleur)keuze bepaald, maar voor de koopappartementen heeft de koper de vrijheid om een eigen kleurkeuze te maken of een geheel eigen alternatieve invulling te geven aan de keukenruimte.

Ontwikkelaar:
Vesteda

Aannemer:
Wessels Zeist