Houtse Akker
in Helmond

In het hart van Noord-Brabant verrijst een moderne en duurzame nieuwbouwwijk, genaamd Houtse Akker. In totaal worden hier 26 duurzame koopwoningen gerealiseerd.

Houtse Akker, ASWA Keukens Helmond

Wijk de Akkers ligt aan de rand van Helmond in het stadsdeel Mierlo-Hout. De wijk is onder andere bekend om haar duurzaamheid, natuurlijke materialen en moderne architectuur. Verder zijn zowel de winkels van Mierlo-Hout centrum, als van winkelcentrum De Karper en Mierlo op fietsafstand. Ook de voetbal- en tennisvereniging, basisscholen, huisarts en andere faciliteiten zijn vlakbij.

De woningen voldoen aan de huidige BENG eisen (bijna energie neutrale gebouwen) en hebben praktisch geen onderhoud nodig. De woningen zijn te koop vanaf €462.250,- VON tot €499.000,- VON.

Houtse Akker, ASWA Keukens Helmond

De keukens

In dit project is samen met de ontwikkelaar een complete basiskeuken ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van 4 Siemens keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design composiet keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

BanBouw b.v.

Aannemer

BanBouw b.v.

Architect

De Loods

Makelaar

Makelaarsplein BV

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond