Hopbelhof
in Schijndel

Aan de Hoofdstraat in Schijndel worden 11 gelijkvloerse en levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Met een woning aan het Hopbelhof bent u helemaal klaar voor de toekomst!

Project De Hopbelhof Hoofdstraat Schijndel - 11 bungalows, ASWA Keukens (4)

Project Hopbelhof in Schijndel, ASWA Keukens

Met een woning aan het Hopbelhof kiest u voor een optimale kwaliteit van wonen. Uw huis is namelijk gebouwd met duurzame, esthetische materialen die zorgen voor een comfortabel binnenklimaat. Zo gaat er dankzij de uitstekende isolatie ’s winters nauwelijks warmte verloren, terwijl het in de zomer heerlijk koel blijft. En is de woning voorzien van een lucht-/water warmtepomp met een bijzonder hoog rendement.

Vanuit het Hopbelhof staat u in slechts enkele minuten in het centrum van Schijndel. Uw dagelijkse boodschappen haalt u dus letterlijk om de hoek. U begeeft zich bovendien meteen tussen de vele boetiekjes en horeca. Handig als u een cadeautje nodig heeft, kleding wilt shoppen of uzelf trakteert op een uitgebreide lunch. U trekt er liever een hele dag op uit? Dan bent u zo in Eindhoven of ’s-Hertogenbosch,dankzij de goede bereikbaarheid per bus of auto.

De keuken:

In dit mooie project is bewust gezocht naar advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn/haar eigen keukenwensen in te vullen. Samen met de ontwikkelaar Woonveste Projectontwikkeling BV is er daarom gekozen voor het ontwerp van een luxe greeploze inspiratiekeuken van het veelzijdige merk SilverLine.  De uitgewerkte opstelling is voorzien van een volledige set Siemens apparatuur, met maar liefst vijf inbouw keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design composiet werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Uden.

Aannemer:

Woonveste Bouw BV

Ontwikkelaar:

Woonveste Projectontwikkeling BV

Architect:

Woonveste Projectontwikkeling BV

Makelaar:

Bernheze Makelaars & Marc Tummers Makelaardij

Keukenshowroom: 

ASWA Keukens Uden